Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU sponsort ook dit jaar weer ‘Het Geluid’ van Qmusic

qmusic-het-geluid

Dit jaar zijn onze eigen CSU collega’s te horen in de spots. Angela, Nabila en Angel vertellen hoe trots ze zijn om voor CSU te werken. En wij vertellen hoe trots we zijn op onze medewerkers en dat we opnieuw verkozen zijn tot de nummer 1 partner in schoonmaak. We bedanken dan ook alle collega’s en de rest van Nederland. Met als hoofdboodschap: Samen zijn we 1 team. Samen zijn we 1. 

Winactie alle luisteraars
Omdat we trots zijn dat we verkozen zijn tot de nummer 1 van Nederland in de facilitaire dienstverlening en omdat we trots zijn op alle medewerkers en klanten, maakt iedereen kans om te winnen.
Met de winactie verwijzen we met een knipoog naar alle medewerkers, in de puzzel staan namelijk diverse namen van CSU collega’s vermeld. Door de puzzel op te lossen maak je kans op een dinercheque t.w.v. € 150,-. Zo kan de winnaar iemand meevragen op wie hij/zij trots is. Iedere twee weken wordt er een prijs verloot onder de deelnemers.

Naast de winactie, kan iedereen na deelname, een (gratis) persoonlijk kaartje versturen naar iemand op wie hij/zijn trots is.

Vanaf 10 augustus starten we met een ondersteunende campagne met onze eigen collega’s die de spots inspreken. Ze zijn te zien op onze social mediakanalen. Het is leuk wanneer deze berichten actief gedeeld worden! 

Luister hier de fragmenten: