Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU nieuwe schoonmaakpartner Provincie Zuid-Holland

Uden / Den Haag, 30 januari 2024 – CSU is met ingang van november jl. de nieuwe schoonmaakpartner van de provincie Zuid-Holland. De partijen gaan een samenwerkingsovereenkomst aan voor drie jaar en drie optiejaren. Met het partnerschap wordt CSU verantwoordelijk voor de schoonmaak van het provinciehuis in Den Haag en een groot aantal steunpunten, regiokantoren, brug- en sluiswachtershuisjes en strooilocaties in Zuid-Holland.

Mensgericht HR-beleid

De overeenkomst is het resultaat van een Europese aanbesteding waarin CSU zich heeft onderscheiden op innovatief vermogen en een duurzaam, mensgericht HR-beleid. De toekomstvisie van CSU sluit volledig aan bij die van de provincie. Alle huidige medewerkers blijven bij de provincie werken, maar nu in dienst van CSU. Dit heeft een enorm positieve impuls gegeven in de implementatieperiode.

Klimaatpositieve dienstverlening

CSU monitort aan de hand van een digitaal dashboard de ‘Green & Social impact’ van de schoonmaakactiviteiten. Door onder meer de CO2-uitstoot van de dienstverlening te meten, wordt inzichtelijk aan welke knoppen gedraaid kan worden en hoe hierdoor te besparen is. Dit draagt effectief bij aan een klimaatpositieve dienstverlening.

De mens voorop

Eric van der Heijden, businessunit directeur bij CSU: “We zijn enorm trots dat we deze opdracht gegund hebben gekregen en dat we onze bijdrage kunnen leveren aan de missie en visie van de provincie Zuid-Holland. Vanuit onze gezamenlijke kernwaarden zetten we de mens echt voorop. Dat is ook de match waarin we elkaar direct herkenden. We kijken er enorm naar uit onze samenwerking in 2024 verder te ontplooien.”

CSU nieuwe schoonmaakpartner Provincie Zuid-Holland

Op de foto alle samenwerkingspartners van Provincie Zuid-Holland en CSU.