Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU levert schoonmaakprestaties en meer op Watersley Sports & Talentpark

CSU levert schoonmaakprestaties en meer op Watersley Sports & Talentpark

Uden, 1 mei 2023 – CSU zet zijn schoonmaakkrachten vanaf april in op Watersley Sports & Talentpark in Sittard. Op dit 30 hectare grote terrein openen binnenkort een hostel voor jonge sporttalenten en een historisch kloosterhotel voor topsporters, maar ook voor liefhebbers van de natuurrijke omgeving. CSU zal daarnaast als partner een financiële bijdrage leveren aan de evenementen op en langs het park. Het doel van de beide organisaties? Zorgen voor een optimale omgeving waarin talenten kunnen groeien.

Hostel en kloosterhotel 

Watersley Sports & Talentpark ligt op een heuvel aan de rand van Sittard. Steeds meer jonge sporttalenten en professionele sportteams uit binnen- en buitenland ontdekken dit complex, bevestigt Rozien Beaujean (development Stay). “Om die reden introduceren we twee nieuwe hospitality formules. Het vijf verdiepingen tellende gebouw dat vroeger dienst deed als verplegingsflat is volledig gerenoveerd tot The Tower. Dit hostel telt 156 verblijven. Voor het historische kloostergebouw begint een nieuw hoofdstuk als SEPHS: een viersterrenhotel met 45 kamers voor ‘monumental sleeping’. CSU gaat de komende drie jaar de complete schoonmaak verzorgen in beide hotels. Een keuze waar we enthousiast over zijn!”

Samen zorgen voor topprestaties 

Behalve de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden verzorgen de schoonmaakmedewerkers van CSU ook de omvangrijke opleverschoonmaak. Beaujean: “Op ons complex gaat het niet alleen om perfecte sportfaciliteiten, want zonder schone kamer kun je de rest vergeten. Wij geloven erin dat je moet doen waar je goed in bent. Dat geldt voor de jonge sporttalenten en teams die bij ons verblijven, maar ook voor onze samenwerkingspartners. CSU heeft als schoonmaakspecialist, betrokken werkgever én businesspartner van onder andere PSV en Ajax laten zien affiniteit te hebben met sport en talentontwikkeling. Net als wij wil CSU dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen.” Nathan Verschoof, Business Development Manager bij CSU, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. “Op deze uitdagende locatie liggen er mooie kansen voor onze mensen om hun taken te verbreden, zoals nu al gebeurt in de Johan Cruyff Arena. Met taakverbreding maken we meer mogelijk voor onze medewerkers en kunnen ze laagdrempelig groeien. Iedereen heeft potentie, is onze overtuiging. Als je er maar in gelooft.”