Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU Innovatie Boost 2024: hét facility event voor innovatie & inspiratie

CSU Innovatie Boost 2024 hét facility event voor innovatie & inspiratie

Opnieuw gidsen we je tijdens de online CSU Innovatie Boost van 22 t/m 25 januari 2024 door innovatieve, eigentijdse oplossingen en inzichten voor het facilitaire werkveld. Met welke slimme oplossingen ben jij geholpen om op een positieve en duurzame manier impact te maken op het werk- en leefgeluk van mensen? Laat je inspireren door meer dan 20 interactieve sessies!

Online kennissessies, keynotes, best practices en meer

Professionals uit de facilitaire wereld, universitaire onderzoekers, gedragswetenschappers, productontwerpers en trendwatchers schuiven aan. Je hoort de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom innovatie en duurzaamheid met de vertaalslag naar diverse branches. Hoe anticipeert FM op de evolutie van gebouwgebruik, beschikbaarheid van personeel en hybride workplace management? Met hét facility event voor innovatie en inspiratie krijg je praktische inzichten en tips voor vandaag en morgen.

Vele inzichten over de veranderingen in het facilitaire werkveld komen aan bod.

Prikkelende keynotes

• Rens van der Vorst, technofilosoof, over hoe we gelukkiger worden met digitale technologie en dit onze niet laten definiëren.
• Sven Olree, Manager Hotels & Resorts Efteling, neemt je mee in de ontwikkeling van de Efteling naar een 9+ gastbeleving.
• Niels Hansen, tijdgeestexpert, vertelt over de trends en welke veranderingen er op ons afkomen.
• Alexander Klein Hofmeijer, advocaat bij Brackmann, gaat in op de kansen en uitdagingen die AI in de wereld van inkoop en aanbesteden met zich meeneemt.
• En Norbert Schotte, duurzaamheidsexpert en transitiemaker in de bouw, spreekt zich uit over misstanden, schetst hoe het anders zou kunnen, deelt zijn ongemakken en zet je aan het denken over jouw rol in deze transitie.

Inspirerende sessies

• Dé onderwerpen van vandaag en morgen binnen de branches zorg, onderwijs en kantoren. Denk aan talentontwikkeling, duurzame schoonmaak en wat AI voor jouw branche betekent.
• Een duurzame wereld is sociaal, inclusief en milieuvriendelijk: hoe kunnen we anders sturen om duurzaamheid te integreren binnen onze organisaties.
• Van Facilitair naar Visionair – de laatste trends en ontwikkelingen binnen FM vanuit het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2024.
• Nibud en CSU over de nieuwe rekentool voor financieel fitte medewerkers en als oplossing voor arbeidsmarktkrapte.
• Inzichten in uitdagende casussen bij de top 4 stadions van de Nederlandse Eredivisie.
• De toekomst van datagedreven schoonmaak binnen de facilitaire branche en meer…

Mis het niet en stel kosteloos jouw eigen programma op maat samen

Voor het volledige programma ga je naar www.CSU-innovatieboost.nl. Registreer je en stel vervolgens jouw persoonlijke programma met interessante sessies samen.

Deelname is kosteloos, omdat wij er in geloven dat je vernieuwen samen doet. Samen innoveren, ontdekken en ontwikkelen.