Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

CSU behaalt opnieuw Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Prestatieladder socialer ondernemen

CSU is opnieuw gecertificeerd voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) op Trede 2. Uit  onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat CSU op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert CSU op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Zo biedt CSU bijvoorbeeld veel werkgelegenheid aan mensen met de Oekraïense nationaliteit die hun land hebben moeten ontvluchten en treden er bij CSU veel mensen in dienst vanuit een uitkeringssituatie.  

Het nieuwe certificaat geldt met terugwerkende kracht van 1 september 2023 tot 1 september 2025.  

Meer informatie over PSO

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen. Meer informatie op www.pso-nederland.nl