Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Alies ten Have nieuwe HR-Directeur Total Care

Alies ten Have is per 15 februari benoemd tot HR Directeur bij Total Care B.V. Deze bestaat uit de afzonderlijke bedrijven CSU (schoonmaak), Tzorg (thuiszorg) en Zizo (particuliere schoonmaak en gemaksdiensten) en biedt werk aan 28.000 medewerkers.

Alies ten Have (1974) heeft een brede achtergrond door management- en directiefuncties bij onder andere de Rechtbank Zwolle-Lelystad, de Belastingdienst en de Rabobank. Van 2017 tot 2022 was ze als HR-Directeur Rabobank Nederland verantwoordelijk voor het totale HR-beleid en- strategie. Alies is tevens lid Raad van Toezicht bij zorgorganisatie Vilente en bij het ROC Rijn IJssel.

John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur: ‘Bij ons familiebedrijf staat de mens voorop en maakten we de afgelopen jaren veel mooie ontwikkelingen door. Geholpen door haar brede ervaring zetten we met de komst van Alies een volgende stap om onze HR-ambities als beste werkgever kracht bij te zetten. Alies gaat vanuit de nieuwe HR-Strategie voor Total Care aan de slag om onze mensgerichtheid en de medewerkersbetrokkenheid (eNPS) verder te verhogen.’

In deze functie focust Alies ten Have zich op het vertalen van de strategie in projecten, het opzetten van strategische personeelsplanning, het verder optimaliseren en digitaliseren van HR-processen en de samenwerking tussen de verschillende HR-teams. Ze volgt Marco Gramser op die zich in binnen de HR-structuur van de organisatie specialiseert als Directeur Public en Social Affairs.

Alies ten Have nieuwe HR-Directeur Total Care