Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaaktips

Bij professionele reiniging draait het om efficiëntie. In je kantoor- of bedrijfspand dienen diverse grote ruimtes snel te worden schoongemaakt. Hygiëne staat daarbij voorop, zodat jouw werknemers genieten van optimaal werkgeluk en je bedrijfspand naar cliënten en zakenrelaties een opgeruimd visitekaartje uitstraalt. CSU geeft je graag de beste schoonmaaktips. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar je wensen en verwachtingen, zodat wij je het beste schoonmaakadvies kunnen geven. Nieuwsgierig wat wij voor jouw kantoor kunnen betekenen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan of ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

Specifieke schoonmaaktips voor jouw kantoor

Ieder bedrijfspand is anders en vraagt daarom om een ander plan van aanpak als het om reiniging gaat. Deze schoonmaaktips komen echter vaak van pas:

  • Reinig van hoog naar laag, en van achteren naar voren.
  • Investeer in innovatieve schoonmaakmiddelen en –apparaten. Dit levert een enorme tijdswinst op.
  • Gebruik kleurcodering voor verschillende doekjes, emmers en meer bij de diverse werkoppervlakten, keuken en toiletten.

Ontvang schoonmaaktips op maat

CSU is marktleider op het gebied van schoonmaak. Dagelijks zijn duizenden schoonmakers van ons bedrijf werkzaam voor overheden, bedrijven en instellingen. Met een jarenlange expertise weten wij ook in jouw bedrijf de optimale reiniging te realiseren. Onze schoonmakers komen daarom graag langs om te onderzoeken hoe je kantoorpand het meest efficiënt kan worden gereinigd. Welke schoonmaaktips nog meer handig zijn voor je kantoor, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Vraag nu vrijblijvend advies aan voor de optimale reiniging van jouw kantoor. 


Ontvang een vrijblijvende offerte voor schoonmaaktips

Op zoek naar de optimale reiniging van jouw kantoor met de beste schoonmaaktips van professionals? CSU staat je graag terzijde met een klantgerichte, alerte aanpak en een hands on-mentaliteit. Met vestigingen in heel Nederland, zijn wij altijd voor je bereikbaar. Niet alleen als het gaat om reguliere schoonmaak, maar ook bij diverse specialistische klussen. Denk hierbij aan graffiti- of gevelreiniging, specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, computerreiniging of dieptereiniging. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan of ontvang een offerte op maat.

schoonmaak-zorg

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.