Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaaktips

Bij professionele reiniging draait het om efficiëntie. In uw kantoor- of bedrijfspand dienen diverse grote ruimtes snel te worden schoongemaakt. Hygiëne staat daarbij voorop, zodat uw werknemers genieten van optimaal werkgeluk en uw bedrijfspand naar cliënten en zakenrelaties een opgeruimd visitekaartje uitstraalt. CSU geeft u graag de beste schoonmaaktips. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw wensen en verwachtingen, zodat wij u het beste schoonmaakadvies kunnen geven. Nieuwsgierig wat wij voor uw kantoor kunnen betekenen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan of ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

Specifieke schoonmaaktips voor uw kantoor

Ieder bedrijfspand is anders en vraagt daarom om een ander plan van aanpak als het om reiniging gaat. Deze schoonmaaktips komen echter vaak van pas:

  • Reinig van hoog naar laag, en van achteren naar voren.
  • Investeer in innovatieve schoonmaakmiddelen en –apparaten. Dit levert een enorme tijdswinst op.
  • Gebruik kleurcodering voor verschillende doekjes, emmers en meer bij de diverse werkoppervlakten, keuken en toiletten.

Ontvang schoonmaaktips op maat

CSU is marktleider op het gebied van schoonmaak. Dagelijks zijn duizenden schoonmakers van ons bedrijf werkzaam voor overheden, bedrijven en instellingen. Met een jarenlange expertise weten wij ook in uw bedrijf de optimale reiniging te realiseren. Onze schoonmakers komen daarom graag langs om te onderzoeken hoe uw kantoorpand het meest efficiënt kan worden gereinigd. Welke schoonmaaktips nog meer handig zijn voor uw kantoor, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Vraag nu vrijblijvend advies aan voor de optimale reiniging van uw kantoor. 


Ontvang een vrijblijvende offerte voor schoonmaaktips

Op zoek naar de optimale reiniging van uw kantoor met de beste schoonmaaktips van professionals? CSU staat u graag terzijde met een klantgerichte, alerte aanpak en een hands on-mentaliteit. Met vestigingen in heel Nederland, zijn wij altijd voor u bereikbaar. Niet alleen als het gaat om reguliere schoonmaak, maar ook bij diverse specialistische klussen. Denk hierbij aan graffiti- of gevelreiniging, specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing, computerreiniging of dieptereiniging. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan of ontvang een offerte op maat.

schoonmaak-zorg

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.