Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakster inhuren

Een alerte en klantgerichte schoonmaakster inhuren, die luistert naar jouw persoonlijke wensen. CSU weet als geen ander hoe belangrijk een hygiënische en frisse werkomgeving voor je bedrijf is. Niet alleen draagt een schoon kantoor bij aan meer productiviteit bij jouw medewerkers, ook geeft een hygiënisch en opgeruimd bedrijf een stralend visitekaartje af aan je gasten, bezoekers en cliënten. CSU ondersteunt je graag bij het reinigen van je bedrijf. Wil jij meer informatie over een schoonmaakster inhuren voor jouw bedrijf, of ben je benieuwd naar de schoonmaakster inhuren kosten? Vraag een persoonlijk gesprek aan of ontvang direct een vrijblijvende offerte op maat.

Schoonmaakster inhuren waar op letten?

Allereerst is het van belang om te onderzoeken wat er precies nodig is om jouw bedrijfspand schoon te houden. Stel daarom je wensen en verwachtingen nauwkeurig vast. Het begrip “schoon” is namelijk zeer ruim. CSU gaat graag met je een persoonlijk gesprek aan, om precies te achterhalen wat jouw persoonlijke voorkeuren inhouden. Vervolgens bepalen we in heldere afspraken hoe de schoonmaak dient plaats te vinden. Hierbij letten we op de wijze van schoonmaak en de frequentie. Dit voorkomt miscommunicatie en onenigheid. Controleer ook of het facilitair bedrijf beschikt over de juiste certificaten. CSU werkt uitsluitend met goed opgeleid personeel dat gecertificeerd is.

CSU: meer dan schoonmaak alleen

Een schoonmaakster inhuren bij CSU kan uiteraard voor je reguliere schoonmaak. Wij beschikken echter naast de algemene reinigingstaken ook over diverse specialismen, zoals dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffiti- en gevelreiniging en glasbewassing. Maak een afspraak voor een persoonlijk schoonmaakadvies op maat.

Ontvang een offerte voor schoonmaakster inhuren

Een betrouwbare schoonmaakster inhuren, die Scherper, Slimmer, Schoner is? Bij CSU ben je aan het juiste adres. Mede dankzij onze klantgerichte aanpak en continue oog op innovatieve technieken, is ons schoonmaakbedrijf al jaren de marktleider als het gaat om reiniging. Onze schoonmaaksters zijn daarnaast op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving binnen je branche. CSU is bovendien werkzaam in heel Nederland, zodat een schoonmaakster inhuren in jouw omgeving altijd mogelijk is. Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan of ontvang een offerte op maat.

schoonmaak-leisure-bungalow

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.