Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakster Groningen

Schoonmaakster Groningen

Een betrouwbare schoonmaakster in Groningen nodig die uw reinigingsproject naar behoren uitoefent? Met een jarenlange expertise op het gebied van schoonmaak staat CSU uw bedrijf graag terzijde. Iedere dag zijn er diverse schoonmaaksters van CSU werkzaam in zorginstellingen, scholen, het MKB, horecagelegenheden en meer. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem direct contact met ons op om meer te weten over schoonmaaksters in Groningen of vraag een offerte aan.

Schoonmaakster in Groningen gezocht? CSU staat voor u klaar

CSU begrijpt hoe belangrijk een gezonde en hygiënische werkplek is voor de productiviteit van uw bedrijf. Niet alleen behalen uw werknemers een optimaal werkgeluk en zijn zij fitter op het werk. Ook voor uw gasten, cliënten en bezoekers is een schoon bedrijf het beste visitekaartje. Naast de algemene reinigingstaken die wij voor u kunnen uitvoeren, beschikken wij over diverse specialismen, zoals computerreiniging, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, glasbewassing en graffiti- en gevelreiniging.

Schoonmaakster in Groningen levert reiniging op maat

Iedere ondernemer heeft zijn eigen verwachtingen, elk bedrijfspand vraagt om een andere aanpak en elke branche beschikt over specifieke wet- en regelgeving. Het is dan ook niet mogelijk om op voorhand een algemeen schoonmaakplan op te stellen. Onze schoonmaak experts in Groningen gaan dan ook graag met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen wat betreft de reiniging van uw kantoorpand. Samen met u bepalen we hoe de schoonmaak er in uw bedrijfspand uit komt te zien. 

Vraag meteen een vrijblijvende offerte op maat aan

Bent u op zoek naar schoonmaaksters in Groningen en omstreken die alert en klantgericht zijn? Professionele schoonmaaksters in Groningen die over een hands-on mentaliteit beschikken en op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving binnen uw branche, op het gebied van schoonmaak? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf Groningen CSU aan het juiste adres. Daarnaast voldoet CSU aan de CO2 prestatieladder, waardoor ons bedrijf zeer geschikt is binnen uw MVO beleid. Vraag direct een persoonlijk gesprek voor schoonmaaksters in Groningen aan, zodat wij kunnen onderzoeken hoe wij uw bedrijf het beste kunnen ondersteunen in de reinigingswerkzaamheden. Of vraag meteen een vrijblijvende offerte op maat aan.

schoonmaak-leisure-bungalow

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Rene Clermonts helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-20600706 / noordoost@csu.nl