Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakploeg inhuren

Als ondernemer zorg je natuurlijk voor een gunstig klimaat voor jouw werknemers en klanten. Een schone en opgeruimde werkomgeving draagt bij aan de productiviteit. Het is voor jou dan ook zeker de moeite waard om te investeren in een schoonmaakploeg inhuren. Een kleine onderneming vindt het vaak prettig om een vaste schoonmaker in te zetten. Bij grote bedrijfspanden is een schoonmaakploeg inhuren een meer efficiënte oplossing. Hiervoor ben je bij CSU in goede handen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Wat zijn de schoonmaakploeg kosten?

Voordat jij een schoonmaakploeg gaat inhuren, ben je vast benieuwd naar de kosten hiervan. Omdat geen opdracht en geen bedrijfspand hetzelfde is, werken we bij CSU niet met een standaardtarief. We komen graag bij je langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Jij bepaalt en wij geven aan waarmee wij je eventueel kunnen helpen. Voor een uitgebreid kostenplaatje neem je contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De mogelijkheden van een schoonmaakploeg inhuren

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. CSU werkt onder meer binnen het MKB, de hotelbranche en zorg- en onderwijsinstellingen. Hier huur je een schoonmaakploeg in voor de dagelijkse schoonmaak, maar ook voor periodiek onderhoud is CSU inzetbaar. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of graffiti- en gevelreiniging. CSU is Scherper, Slimmer, Schoner, altijd en bij ieder soort werkzaamheden.

Een schoonmaakploeg huren? Vraag direct een offerte aan!

Wil je een schoonmaakploeg van CSU inhuren, wil je meer informatie over onze diensten of ontvang je graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. We komen graag bij je langs om onze diensten aan je voor te leggen. Hierbij staan jouw behoeften, wensen en eisen altijd centraal.

schoonmaak-kantoor-zakelijk (5)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.