Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakmedewerker

Als ondernemer heb je de zorg over een veilige en schone omgeving voor je werknemers en je klanten. Jij hebt met je drukke schema zelf geen tijd om je met de schoonmaak van jouw bedrijfspand bezig te houden en dus wordt er een schoonmaakmedewerker gezocht. Voor een professionele schoonmaker met het motto “Scherper, Slimmer, Schoner”, moet je bij CSU zijn. Neem dan ook snel contact met ons op voor een offerte speciaal voor jou op maat gemaakt.

Voor iedere klus een geschikte schoonmaakmedewerker

CSU is van alle markten thuis. Of je nu een schoonmaakmedewerker voor de dagelijkse schoonmaak zoekt of juist voor het specialistische en periodieke onderhoud, CSU is waar je moet zijn. Denk hierbij aan het dagelijks schoonmaken van toiletten en kantoren tot aan periodieke werkzaamheden zoals dieptereiniging, glasbewassing, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of graffiti- en gevelreiniging. Wij komen graag met je in contact om te bespreken wat jouw wensen zijn. Jij bepaalt hierbij wat er moet gebeuren en wij geven aan wat hierin ons aandeel kan zijn.

Schoonmaakmedewerker met integriteit en ervaring

Een schoonmaakmedewerker van CSU heeft een persoonlijke aanpak, maar weet ook wanneer discretie op zijn plaats is. Je zit bij ons dan ook goed wanneer je op zoek bent naar een schoonmaakmedewerker voor bijvoorbeeld een ziekenhuis. Wij zetten onze schoonmaakmedewerkers onder andere in binnen het MKB, in de hotelbranche en onderwijs- en zorginstellingen. Doordat CSU vestigingen door heel het land heeft, maakt het niet uit waar jouw onderneming gevestigd is.

Direct een offerte voor een schoonmaakmedewerker opvragen

Heb je meer informatie nodig over de mogelijkheden van CSU of ben je benieuwd naar de kosten van een schoonmaakmedewerker? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen bij je langs om je wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan stellen wij een vrijblijvende offerte voor je op.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.