Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakmedewerker

Als ondernemer heeft u de zorg over een veilige en schone omgeving voor uw werknemers en uw klanten. U heeft met uw drukke schema zelf geen tijd om u met de schoonmaak van uw bedrijfspand bezig te houden en dus wordt er een schoonmaakmedewerker gezocht. Voor een professionele schoonmaker met scherp op schoon, moet u bij CSU zijn. Neem dan ook snel contact met ons op voor een offerte speciaal voor u op maat gemaakt.

Voor iedere klus een geschikte schoonmaakmedewerker

CSU is van alle markten thuis. Of u nu een schoonmaakmedewerker voor de dagelijkse schoonmaak zoekt of juist voor het specialistische en periodieke onderhoud, CSU is waar u moet zijn. Denkt u hierbij aan het dagelijks schoonmaken van toiletten en kantoren tot aan periodieke werkzaamheden zoals dieptereiniging, glasbewassing, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud of graffiti- en gevelreiniging. Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat uw wensen zijn. U bepaalt hierbij wat er moet gebeuren en wij geven aan wat hierin ons aandeel kan zijn.

Schoonmaakmedewerker met integriteit en ervaring

Een schoonmaakmedewerker van CSU heeft een persoonlijke aanpak, maar weet ook wanneer discretie op zijn plaats is. U zit bij ons dan ook goed wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakmedewerker voor bijvoorbeeld een ziekenhuis. Wij zetten onze schoonmaakmedewerkers onder andere in binnen het MKB, in de hotelbranche en onderwijs- en zorginstellingen. Doordat CSU vestigingen door heel het land heeft, maakt het niet uit waar uw onderneming gevestigd is.

Direct een offerte voor een schoonmaakmedewerker opvragen

Heeft u meer informatie nodig over de mogelijkheden van CSU of bent u benieuwd naar de kosten van een schoonmaakmedewerker? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen bij u langs om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.