Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Het is logisch dat een ondernemer zich met ondernemen bezig houdt en dat schoonmaken van het bedrijfspand op een zijspoor komt te staan. U weet echter ook dat u uw klanten niet in een vies en slordig bedrijfspand kunt ontvangen. Daarnaast gaat een vieze werkomgeving ten koste van de arbeidsproductiviteit. Gelukkig hoeft u niet zelf de schoonmaak uit te voeren, maar gaat u op zoek naar een van de beste schoonmaakbedrijven in Zutphen. Voor hét schoonmaakbedrijf in Zutphen moet u bij CSU zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten vraagt u direct een offerte aan.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Zutphen

CSU is scherp op schoon. Dit betekent dat wij een vooruitstrevende en persoonlijke aanpak hebben met oog voor detail. In een omgeving waar dit wenselijk is, bijvoorbeeld binnen instellingen met patiënten, gaan wij zeer discreet te werk. Tijdens onze kennismaking bespreken we graag uw wensen en geven we aan wat wij daarin voor u kunnen betekenen. CSU voert niet alleen met zorg de dagelijkse schoonmaak voor u uit. Ook voor periodieke schoonmaak schakelt u ons schoonmaakbedrijf in Zutphen in. Denkt u hierbij aan werkzaamheden, zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Zutphen

Met vestigingen door heel Nederland, biedt CSU u landelijke dekking. Wij zijn dan ook niet alleen een schoonmaakbedrijf in Zutphen, CSU maakt in heel Nederland schoon. Met ervaring binnen onder andere de hotelbranche, zorg- en onderwijsinstellingen en het MKB hebben wij ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening.

Vraag meteen een offerte aan

Wij bespreken graag met u uw wensen. Daarnaast begrijpen we als geen ander dat u ook wilt weten wat ons schoonmaakbedrijf in Zutphen u gaat kosten. Neem contact met ons op voor een afspraak. We komen bij u langs om vervolgens een offerte op te stellen.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Bjorn Ewald helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-83673617 / noordoost@csu.nl