Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Zutphen

Het is logisch dat een ondernemer zich met ondernemen bezig houdt en dat schoonmaken van het bedrijfspand op een zijspoor komt te staan. Je weet echter ook dat je jouw klanten niet in een vies en slordig bedrijfspand kunt ontvangen. Daarnaast gaat een vieze werkomgeving ten koste van de arbeidsproductiviteit. Gelukkig hoef je niet zelf de schoonmaak uit te voeren, maar ga je op zoek naar een van de beste schoonmaakbedrijven in Zutphen. Voor hét schoonmaakbedrijf in Zutphen moet je bij CSU zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten vraag je direct een offerte aan.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Zutphen

CSU is Scherper, Slimmer, Schoner. Dit betekent dat wij een vooruitstrevende en persoonlijke aanpak hebben met oog voor detail. In een omgeving waar dit wenselijk is, bijvoorbeeld binnen instellingen met patiënten, gaan wij zeer discreet te werk. Tijdens onze kennismaking bespreken we graag jouw wensen en geven we aan wat wij daarin voor je kunnen betekenen. CSU voert niet alleen met zorg de dagelijkse schoonmaak voor je uit. Ook voor periodieke schoonmaak schakel je ons schoonmaakbedrijf in Zutphen in. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Zutphen

Met vestigingen door heel Nederland, biedt CSU je landelijke dekking. Wij zijn dan ook niet alleen een schoonmaakbedrijf in Zutphen, CSU maakt in heel Nederland schoon. Met ervaring binnen onder andere de hotelbranche, zorg- en onderwijsinstellingen en het MKB hebben wij ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening.

Vraag meteen een offerte aan

Wij bespreken graag met jou je wensen. Daarnaast begrijpen we als geen ander dat je ook wilt weten wat ons schoonmaakbedrijf in Zutphen je gaat kosten. Neem contact met ons op voor een afspraak. We komen bij je langs om vervolgens een offerte op te stellen.

schoonmaak-toilet-events

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Henno Hoff helpt je graag verder.
Bel of mail naar 055-5995955 / noordoost@csu.nl