Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Weert

U bent ondernemer met een hart voor de zaak, de klanten en de werknemers. U weet dan ook als geen ander dat een schoon bedrijfspand een gunstig effect heeft op de uitstraling naar de klant toe. Maar vergeet hierbij ook niet de toename van de arbeidsproductiviteit van uw medewerkers. Omdat u zich graag bezighoudt met ondernemen, laat u graag de schoonmaak over aan een schoonmaakbedrijf in Weert. En omdat u alleen kiest voor een van de beste schoonmaakbedrijven in Weert, kiest u voor CSU. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een schoonmaakbedrijf in Weert met landelijke dekking

CSU is uw professionele schoonmaakbedrijf in Weert. We zijn echter niet beperkt tot Weert, want met vestigingen door heel het land maken we in heel Nederland schoon. U bent ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van onze diensten. Omdat geen pand gelijk is, maken we graag een afspraak op locatie. U bepaalt hierbij wat er moet gebeuren en wij stellen vast wat ons aandeel hierin kan zijn. Maak dan ook snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

De ervaring en diensten van ons schoonmaakbedrijf in Weert

CSU is de #1 facilitair dienstverlener van Nederland. We werken voornamelijk binnen het MKB, onderwijs- en zorginstellingen en de hotelbranche. Natuurlijk zetten wij ons met een vooruitstrevende blik in voor de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand. Ook de schoonmaak van zaken die niet dagelijkse aandacht behoeven, verzorgen wij graag. Denkt u hierbij aan periodiek onderhoud zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Neem direct contact op voor een offerte

CSU is scherp op schoon. Bent u dat ook, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Wij komen bij u langs om het pand te bekijken en uw wensen te bespreken. Vervolgens stellen wij een offerte voor u op.

schoonmaak-leisure-bungalow

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Babs van der Sluiszen helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-82143386 / zuid@csu.nl