Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Weert

Jij bent ondernemer met een hart voor de zaak, de klanten en de werknemers. Jij weet dan ook als geen ander dat een schoon bedrijfspand een gunstig effect heeft op de uitstraling naar de klant toe. Maar vergeet hierbij ook niet de toename van de arbeidsproductiviteit van je medewerkers. Omdat jij je graag bezighoudt met ondernemen, laat je graag de schoonmaak over aan een schoonmaakbedrijf in Weert. En omdat jij alleen kiest voor een van de beste schoonmaakbedrijven in Weert, kies je voor CSU. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een schoonmaakbedrijf in Weert met landelijke dekking

CSU is jouw professionele schoonmaakbedrijf in Weert. We zijn echter niet beperkt tot Weert, want met vestigingen door heel het land maken we in heel Nederland schoon. Je bent ongetwijfeld benieuwd naar de kosten van onze diensten. Omdat geen pand gelijk is, maken we graag een afspraak op locatie. Jij bepaalt hierbij wat er moet gebeuren en wij stellen vast wat ons aandeel hierin kan zijn. Maak dan ook snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

De ervaring en diensten van ons schoonmaakbedrijf in Weert

CSU is de #1 facilitair dienstverlener van Nederland. We werken voornamelijk binnen het MKB, onderwijs- en zorginstellingen en de hotelbranche. Natuurlijk zetten wij ons met een vooruitstrevende blik in voor de dagelijkse schoonmaak van jouw bedrijfspand. Ook de schoonmaak van zaken die niet dagelijkse aandacht behoeven, verzorgen wij graag. Denk hierbij aan periodiek onderhoud zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Neem direct contact op voor een offerte

CSU is scherper, Slimmer, Schoner. Ben jij dat ook, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Wij komen bij je langs om het pand te bekijken en jouw wensen te bespreken. Vervolgens stellen wij een offerte voor je op.

Contact