Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Heiloo

Zoek jij een betrokken schoonmaakpartner voor de professionele schoonmaak van je kantoor- of bedrijfspand in Heiloo? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij de nummer 1 facilitair dienstverlener op het gebied van reiniging. Onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” bieden onze enthousiaste en opgeleide schoonmakers de optimale reiniging binnen jouw branche. Benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf in Heiloo voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

Wat biedt ons schoonmaakbedrijf in Heiloo?

Met vakmanschap kwaliteit afleveren; daar draait het om bij ons schoonmaakbedrijf in Heiloo. Onze service gaat dan ook verder dan enkel de dagelijkse, reguliere reiniging. Zo bieden wij ook specialistische schoonmaakdiensten aan, waaronder glasbewassinggevel– en graffitireiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging en dieptereiniging. Ook voor advies over de inrichting van de voorzieningen op het gebied van hygiëne of het opstellen van hygiëneprotocollen staan wij voor je klaar.

Schoonmaakbedrijf in Heiloo levert schoonmaak op maat

Van kantoorpanden tot industriële locaties, van het mkb-bedrijf tot ziekenhuizen. Ons schoonmaakbedrijf in Heiloo levert professionele reiniging op uiteenlopende locaties. Onze schoonmakers beschikken over de benodigde kennis voor een vlekkeloze reiniging die voldoet aan de – binnen jouw branche – geldende protocollen. CSU heeft overigens niet alleen een schoonmaakbedrijf in Heiloo. Verspreid over heel Nederland beschikken wij over tientallen vestigingen om de reiniging voor jou zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf in Heiloo dat alert en klantgericht is en oog heeft voor technologische innovatie? CSU is in dat geval je ideale schoonmaakpartner. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw schoonmaakwensen. Ben jij benieuwd wat de reinigingskosten van ons schoonmaakbedrijf in Heiloo voor je onderneming zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Micha Gudmundsson helpt je graag verder.

Bel of mail naar 020 660 2000 / noordwest@csu.nl