Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf Ede

Een schoon en opgeruimd kantoorpand zorgt voor optimaal werkgeluk en productiviteit bij je medewerkers. Daarnaast lever je met een hygiënisch fris bedrijf een stralend visitekaartje af aan jouw klanten, cliënten en bezoekers. Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Ede? CSU verzorgt vakkundige schoonmaak met vestigingen in heel Nederland. Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een offerte op maat aan.

Schoonmaakbedrijf in Ede met klantgerichte aanpak

Jij hebt als opdrachtgever de hoogste prioriteit bij ons schoonmaakwerk in Ede. Samen met jou gaan wij het gesprek aan om je wensen en verwachtingen over de schoonmaak in Ede in kaart te brengen. Vervolgens stellen wij een schoonmaakplan van aanpak vast, met daarin de tijdstippen en manier van schoonmaak in Ede. Ons team van gemotiveerde en betrokken schoonmakers gaat vervolgens aan de slag met het reinigen van werkplekken, kantines, gangen en overige ruimtes. Ons schoonmaakbedrijf in Ede werkt met duidelijke communicatie, opgeleide schoonmakers, heldere en transparante afspraken en meetbare resultaten.

Schoonmaakbedrijf in Ede met hart voor jouw zaak

CSU verzorgt als de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) bij duizenden bedrijven en overheidsinstellingen de perfecte schoonmaak. Iedere dag zijn schoonmakers van ons bedrijf werkzaam bij het mkb-bedrijf, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, scholen en meer. Ons schoonmaakwerk in Ede bestaat naast reguliere schoonmaak ook uit specialistische reiniging, waaronder glasbewassingdieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoudgraffiti– en gevelreiniging.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Jij zoekt een schoonmaakbedrijf in Ede dat alert en klantgericht werkt? Onder het motto Scherper, Slimmer, Schoner gaat CSU voor jou aan de slag met schoonmaak op maat. Benieuwd wat de tarieven van ons schoonmaakbedrijf in Ede zijn voor jouw kantoor of bedrijfspand? Wij gaan graag met je in gesprek om je wensen te bespreken. Vraag vandaag een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Juliette van der Palm helpt je graag verder.

Bel of mail naar 030-2482900 / midden@csu.nl