Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Specialistische schoonmaak

Een opgeruimd en schoon kantoorpand zorgt voor een opgeruimde geest, optimaal werkgeluk en verhoogde productiviteit. Soms heeft een bedrijfsruimte echter meer nodig dan alleen de reguliere schoonmaak. Zoekt u specialistische schoonmaak voor uw bedrijf? CSU is uw partij als het gaat om specialistische schoonmaak. Neem direct contact met ons specialistisch schoonmaakbedrijf op voor meer inlichtingen of vraag een offerte op maat aan.

Specialistische schoonmaak met hart voor uw zaak

Ons specialistisch schoonmaakbedrijf biedt een uitgebreid takenpakket. Naast de reguliere reiniging zet u ons in voor specialistische schoonmaak of periodiek onderhoud. Voorbeelden zijn computerreiniging, specialistisch vloeronderhoudgevel– of graffitireiniging, glasbewassing, de reiniging van cleanrooms of dieptereiniging. Onze schoonmakers zijn deskundig opgeleid en op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving. We gaan dan ook nauwkeurig en zorgvuldig te werk om de schoonmaakklus optimaal uit te voeren.


Specialistische schoonmaak in heel Nederland

Van zorginstellingen tot het mkb, van scholengemeenschappen tot hotels; iedere dag werken duizenden schoonmakers van CSU aan een schone werkomgeving voor medewerkers, bezoekers, studenten en cliënten. Aangezien wij over vestigingen in heel Nederland beschikken, zijn onze schoonmakers zeer flexibel inzetbaar. Ook is het mogelijk om buiten kantooruren of in het weekend de specialistische schoonmaak uit te voeren, zodat u tijdens de dagelijkse werkzaamheden geen hinder ondervindt.


Vraag direct een offerte aan voor specialistische schoonmaak

U zoekt een specialistisch schoonmaakbedrijf dat nauwgezet werkt en over een hands-onmentaliteit beschikt. CSU is uw ideale schoonmaakpartner. Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is en geen ondernemer gelijk gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Daarna stellen wij vrijblijvend een schoonmaakplan op voor de specialistische schoonmaak met de daarbij behorende kosten. Bent u benieuwd hoe de specialistische schoonmaak voor uw bedrijf eruit komt te zien? Neem dan vandaag contact op voor een offerte op maat.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.