Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Dagelijks komen er bij uw bedrijf cliënten, gasten of bezoekers over de vloer. De gevel van uw kantoor- of bedrijfspand is dan ook een belangrijk visitekaartje. Zo trekt een gereinigde gevel de juiste aandacht en werkt het uitnodigend naar uw clientèle, aangezien u het gevoel geeft dat u de zaken op orde heeft. Een eerste indruk krijgt u maar één keer. Zoekt u een schoonmaakbedrijf om het gevelonderhoud aan uw bedrijfspand uit te voeren? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een advies aan voor een persoonlijke offerte.

Gevelonderhoud op maat voor uw bedrijfspand

Geen ondernemer is hetzelfde en geen bedrijfspand identiek. Daarom maken wij graag met u een persoonlijke afspraak om uw wensen te bespreken. Hoe vaak wilt u het gevelonderhoud laten plaatsvinden, en welke reinigingsmiddelen wilt u dat wij toepassen? Bovendien voeren we het gevelonderhoud op maat uit op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. Buiten kantoortijden is bijvoorbeeld voor ons geen enkel punt.

Meer dan gevelonderhoud alleen

CSU is naast specialist op het terrein van gevelonderhoud op tal van andere vlakken gespecialiseerd. Zo voeren wij ook andere periodieke schoonmaak voor u uit, zoals glasbewassingdieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging en graffitireiniging. Ook voor de reguliere schoonmaak binnen uw kantoor staan wij voor u klaar om u te ontzorgen. Dankzij onze alerte en klantgerichte aanpak voeren wij de schoonmaakprojecten volledig naar uw wens uit.

Direct een offerte aanvragen voor gevelonderhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van het gevelonderhoud? Dankzij ons oog voor innovatieve technieken werken wij snel en efficiënt om het gevelonderhoud vlekkeloos te laten verlopen. CSU is verkozen tot nummer 1 schoonmaak dienstverlener binnen de schoonmaak en won in 2020 zelfs de Koning Willem I Prijs. Benieuwd naar de kosten van gevelonderhoud? Vraag dan gerust een offerte op maat aan voor meer informatie.

U kunt ook bij ons terecht voor Glazenwasser Den BoschGevelreiniging Den Bosch en Schoonmaakbedrijf Den Bosch.

onderwijs-tafels-x (1)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.