Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Gevelonderhoud

Dagelijks komen er bij jouw bedrijf cliënten, gasten of bezoekers over de vloer. De gevel van je kantoor- of bedrijfspand is dan ook een belangrijk visitekaartje. Zo trekt een gereinigde gevel de juiste aandacht en werkt het uitnodigend naar je clientèle, aangezien je het gevoel geeft dat jij de zaken op orde hebt. Een eerste indruk krijg je maar één keer. Zoek jij een schoonmaakbedrijf om het gevelonderhoud aan jouw bedrijfspand uit te voeren? Dan ben je bij CSU aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een advies aan voor een persoonlijke offerte.

Gevelonderhoud op maat voor jouw bedrijfspand

Geen ondernemer is hetzelfde en geen bedrijfspand identiek. Daarom maken wij graag een persoonlijke afspraak met je om jouw wensen te bespreken. Hoe vaak wil je het gevelonderhoud laten plaatsvinden, en welke reinigingsmiddelen wil je dat wij toepassen? Bovendien voeren we het gevelonderhoud op maat uit op het tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Buiten kantoortijden is bijvoorbeeld voor ons geen enkel punt.

Meer dan gevelonderhoud alleen

CSU is naast specialist op het terrein van gevelonderhoud op tal van andere vlakken gespecialiseerd. Zo voeren wij ook andere periodieke schoonmaak voor je uit, zoals glasbewassingdieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging en graffitireiniging. Ook voor de reguliere schoonmaak binnen je kantoor staan wij voor je klaar om je te ontzorgen. Dankzij onze alerte en klantgerichte aanpak voeren wij de schoonmaakprojecten volledig naar jouw wens uit.

Direct een offerte aanvragen voor gevelonderhoud

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van het gevelonderhoud? Dankzij ons oog voor innovatieve technieken werken wij snel en efficiënt om het gevelonderhoud vlekkeloos te laten verlopen. CSU is verkozen tot nummer 1 schoonmaak dienstverlener binnen de schoonmaak en won in 2020 zelfs de Koning Willem I Prijs. Benieuwd naar de kosten van gevelonderhoud? Vraag dan gerust een offerte op maat aan voor meer informatie.

Je kunt ook bij ons terecht voor Glazenwasser Den BoschGevelreiniging Den Bosch en Schoonmaakbedrijf Den Bosch.

onderwijs-tafels-x (1)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.