Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf

Een frisse, schone werkplek zorgt voor een hogere productiviteit, een opgeruimde geest en meer werkgeluk. Bovendien is een schoon kantoor of bedrijfspand het visitekaartje voor je cliënten, gasten en bezoekers. Ben jij op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de reiniging van jouw kantoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan.

Het beste schoonmaakbedrijf van Nederland met hart voor jouw zaak

Van overheidsinstellingen tot het mkb, van zorginstellingen en hotels tot de horeca en scholen: CSU vormt al jarenlang een begrip op het gebied van schoonmaak. De schoonmaak moet grondig gebeuren en voldoen aan jouw eisen. Geen bedrijfspand is hetzelfde en geen ondernemer gelijk. Daarom maken wij graag met je een afspraak voor een op maat gemaakt schoonmaakplan. Zo weet je waar je bij ons schoonmaakbedrijf aan toe bent. Weten wat voor jouw project de tarieven zijn voor het inschakelen van ons schoonmaakbedrijf in Nederland? Vraag meteen een offerte aan voor advies op maat. Onze schoonmaakdiensten zijn door heel Nederland leverbaar. Neem contact met ons op en wij informeren je over de mogelijkheden.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf

Jou als klant tevreden stellen is bij ons schoonmaakbedrijf de prioriteit. Wij werken alert, beschikken over een hands-on mentaliteit en zijn vooruitstrevend met een scherpe visie op innovatie. Naast reguliere schoonmaak is ons schoonmaakbedrijf ook gespecialiseerd in periodieke schoonmaak. Denk hierbij aan glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging, computerreiniging of gevel- en graffitireiniging. Jij bepaalt welke klussen gedaan moeten worden en wij staan je hierin het beste bij.

Direct een offerte bij ons schoonmaakbedrijf aanvragen

Zoek jij het beste schoonmaakbedrijf voor jouw kantoor of bedrijfspand dat Scherper, Slimmer, Schoner is? CSU is in dat geval je ideale partner. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan over je wensen en verwachtingen, zodat wij voor jou een speciaal schoonmaakplan op maat kunnen creëren. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een persoonlijk advies.

kantoor-koffiecorner-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.