Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaakbedrijf

Een frisse, schone werkplek zorgt voor een hogere productiviteit, een opgeruimde geest en meer werkgeluk. Bovendien is een schoon kantoor of bedrijfspand het visitekaartje voor uw cliënten, gasten en bezoekers. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de reiniging van uw kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en vraag direct een offerte aan.

Het beste schoonmaakbedrijf van Nederland met hart voor uw zaak

Van overheidsinstellingen tot het mkb, van zorginstellingen en hotels tot de horeca en scholen: CSU vormt al jarenlang een begrip op het gebied van schoonmaak. De schoonmaak moet grondig gebeuren en voldoen aan uw eisen. Geen bedrijfspand is hetzelfde en geen ondernemer gelijk. Daarom maken wij graag met u een afspraak voor een op maat gemaakt schoonmaakplan. Zo weet u waar u bij ons schoonmaakbedrijf aan toe bent. Weten wat voor uw project de tarieven zijn voor het inschakelen van ons schoonmaakbedrijf in Nederland? Vraag meteen een offerte aan voor advies op maat. Onze schoonmaakdiensten zijn door heel Nederland leverbaar. Neem contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden.

Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf

U als klant tevreden stellen is bij ons schoonmaakbedrijf de prioriteit. Wij werken alert, beschikken over een hands on mentaliteit en zijn vooruitstrevend met een scherpe visie op innovatie. Naast reguliere schoonmaak is ons schoonmaakbedrijf ook gespecialiseerd in periodieke schoonmaak. Denk hierbij aan glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, dieptereiniging, computerreiniging of gevel- en graffitireiniging. U bepaalt welke klussen gedaan moeten worden en wij staan u hierin het beste bij.

Direct een offerte bij ons schoonmaakbedrijf aanvragen

U zoekt het beste schoonmaakbedrijf voor uw kantoor of bedrijfspand dat Scherp op Schoon is? CSU is in dat geval uw ideale partner. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan over uw wensen en verwachtingen, zodat wij voor u een speciaal schoonmaakplan op maat kunnen creëren. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een persoonlijk advies.

kantoor-koffiecorner-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.