Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak bedrijven

Klanten en opdrachtgevers trekken conclusies op basis van de uitstraling van uw bedrijf. Een onopgeruimd bedrijf zal minder vertrouwen uitstralen. Ook voor uw werknemers is het prettig om in een goed verzorgde werkomgeving te werken. Het werkt zelfs productiviteitsverhogend. U houdt zich natuurlijk graag bezig met ondernemen en dus is de zoektocht naar professionele schoonmaak van bedrijven een goed idee. Een van de #1 schoonmaakbedrijven in Nederland is CSU. Wij bieden bedrijven schoonmaakservice door heel Nederland. Meer weten over wat dat voor u betekent? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Schoonmaak van bedrijven door CSU

Begint u uw zoektocht naar geschikte schoonmaak van uw bedrijfspand(en), dan heeft u vaak al nagedacht over de te verrichten werkzaamheden. CSU helpt met de schoonmaak van bedrijven in de zakelijke markt. Wij werken onder andere voor bedrijven in het MKB, hotels, zorginstellingen en onderwijs. Een professionele, persoonlijke aanpak, waarbij scherp op schoon en een innovatieve werkwijze centraal staat.

Schoonmaak bedrijven? Ontdek onze diensten

CSU werkt door heel Nederland. Wij bieden u een uitgebreid pakket van diensten aan, waarin de dagelijkse schoonmaak natuurlijk niet mag ontbreken. Verder zijn wij gespecialiseerd in periodiek onderhoud, zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. CSU is scherp op schoon, u toch ook?

Een offerte aanvragen bij #1 van de beste schoonmaakbedrijven

Natuurlijk bent u benieuwd wat de kosten zijn, als u voor de schoonmaak van uw bedrijf een professional inschakelt. Dit is echter nooit zomaar vast te stellen. Daarom maken wij graag een afspraak met u om bij u langs te komen. We bekijken het schoon te maken object en bespreken samen met u met welke frequentie de schoonmaakwerkzaamheden moeten plaatsvinden. Vervolgens stellen wij een op maat gemaakte offerte voor u op. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

website-uva-hva

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.