Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Reiniging sealmachine

Reiniging sealmachine

Hygiëne essentieel bij sealmachine

Binnen de voedingsindustrie is een sealmachine onmisbaar voor de perfecte productverpakking. Het sealen van een product voorzien van krimpfolie creëert de ideale, al dan niet doorzichtige verpakking en biedt een beschermende functie. Zo blijft een maaltijd door de sealmachine hygiënisch en schoon. Ook is het mogelijk om producten te bundelen met bijvoorbeeld een pallet sealmachine. CSU is de nummer 1 facilitair dienstverlener op het gebied van reiniging en hygiëne. Wij demonstreren graag hoe jij de werkruimte met sealmachines optimaal schoonhoudt en voeren deze werkzaamheden voor je uit. Ben je benieuwd wat ons schoonmaakbedrijf voor jou kan betekenen op het gebied van veiligheid en hygiëne? Neem dan nu contact met ons op voor een offerte.

Een sealmachine voor de ideale productverpakking

De toepassingen van een sealmachine binnen je bedrijf zijn eindeloos. Voor promotionele toepassingen gebruikt men krimpfolie, maar ook bij het beschermen van losse producten is een sealmachine de ideale oplossing. De pallet sealmachine vormt als het ware een huls rond de volledige pallet. Op deze manier worden de pallets in een optimale staat op de plaats van bestemming gebracht. Ook is het mogelijk om zakken met een sealmachine te produceren. Zakken van de sealmachine zorgen voor extra hygiëne bij het inpakken van het product. Een sealmachine die te koop staat aanschaffen, levert extra hygiënemaatregelen op. Je wilt immers jouw product vuilvrij sealen. Voor al je hygiënevragen staat CSU je graag met raad en daad terzijde.

Sealmachine voor perfecte hygiëne

Een sealmachine vormt een belangrijk onderdeel van de hygiëne binnen de voedingsmiddelenindustrie, die continu bewaakt moet worden. Reiniging van de sealruimte is daarom essentieel om het continue bedrijfsproces van hoogwaardige kwaliteitsproducten te waarborgen. CSU is jouw partner op het gebied van periodieke en dagelijkse schoonmaak binnen de voedingsindustrie. Ons vaste team van gespecialiseerde schoonmakers beschikt over maar liefst 50 jaar ervaring bij een zeer uiteenlopende groep aan opdrachtgevers; van koek- en kaasfabrikanten tot de aardappel- en vleesverwerkende industrie.

Direct een offerte aanvragen

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat de hygiëne van de ruimtes met sealmachine uit handen neemt? Je overweegt te reageren op een sealmachine die te koop staat, maar weet nog niet precies hoe je de sealruimte schoonhoudt? CSU denkt met je mee over de hygiëne van de ruimte met de pallet of maaltijd sealmachine. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen. Vraag vandaag een offerte aan voor een persoonlijk advies.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Martijn Meerveld (Specialist Food) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 06-51824486 / food@csu.nl