Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Ramen laten wassen

Ramen laten wassen

Een schoon bedrijfspand gaat verder dan het interieur alleen. Met blinkende ramen zorgt u ervoor dat uw kantoor maximaal geniet van het licht. Dit zorgt voor meer productiviteit onder uw personeel en een optimaal werkgeluk. Bovendien bespaart u hiermee op de verlichting en dus elektriciteitskosten. Verder draagt ramen laten wassen bij aan een stralend visitekaartje voor klanten en cliënten die over de vloer komen. Wilt u professioneel uw ramen laten wassen? CSU is in dat geval uw perfecte schoonmaakpartner. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Ramen laten wassen voor een streeploos resultaat

Ramen laten wassen vraagt om vakkennis, met name bij lastig te bereiken ramen in uw bedrijfspand. CSU werkt met professioneel opgeleide glazenwassers die een streeploos resultaat behalen. Aan de hand van uw situatie onderzoeken onze glazenwassers hoe het beste de ramen gewassen kunnen worden. Waar in sommige gevallen de traditionele vorm van ramen laten wassen geschikt is, is bij hoge gebouwen ook wel een hoogwerker nodig. Ook kan het tuckerpole systeem uitkomst bieden voor ramen laten wassen. In een persoonlijk gesprek met CSU adviseren wij u over de verschillende opties waarop we de schoonmaak voor u uitvoeren.

CSU: de nummer 1 in ramen laten wassen

Als nummer 1 facilitair dienstverlener van Nederland verzorgt CSU uiteenlopende vormen van reiniging voor een stralend schoon kantoor. Onder het motto Scherp op Schoon zijn duizenden schoonmakers van CSU dagelijks bij verschillende organisaties aan het werk. Van hotels tot scholen, van overheidsinstellingen tot het mkb bedrijf. Naast reguliere schoonmaak voeren wij specialistische schoonmaak uit, zoals de ramen laten wassen, computerreiniging, dieptereiniginggevel– en graffitireiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor ramen laten wassen

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf voor ramen laten wassen met een alerte en innovatieve aanpak? Wij denken met u mee om de glasbewassing zo optimaal en effectief mogelijk te laten verlopen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor de ramen laten wassen via de website.

bouwschoonmaak-x

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.