Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Professionele schoonmaak

Alleen het beste is goed genoeg voor jou en je organisatie. Professionele schoonmaak van het bedrijfspand is dan ook op zijn plaats. Jij zoekt een schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak op een uitstekende wijze voor je kan verzorgen. Wil je weten wat dit jou gaat kosten? Neem dan contact op met CSU voor een offerte voor jou op maat gemaakt.

Wat CSU voor jou met professionele schoonmaak doet

CSU is jouw kandidaat als jij op zoek bent naar professionele schoonmaak. We verzorgen niet alleen de dagelijkse schoonmaak. Sommige zaken hebben slechts eens per maand, per half jaar of misschien zelfs per jaar de aandacht nodig. Ook voor periodieke professionele schoonmaak zit je goed bij CSU. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Dienstverlening die verder reikt dan alleen professionele schoonmaak in Amsterdam

Heb jij professionele schoonmaak in Amsterdam nodig? Geen probleem! Met vestigingen door heel Nederland heeft de dienstverlening van CSU landelijke dekking. Met ervaring binnen de zakelijke markt is CSU inzetbaar voor vrijwel iedere klus. MKB, hotels, zorginstellingen en het onderwijs behoren tot onze expertise. Dienen wij een zorginstelling schoon te maken waar patiënten aanwezig zijn, dan werken wij extra discreet. Alles draait bij CSU om maatwerk.

Professionele schoonmaak nodig? Vraag direct een offerte aan

Bij CSU draait het om jou. Wij werken Scherper, Slimmer, Schoner met een vooruitstrevende blik. Spreekt je dit aan, neem dan contact met ons op. We maken een afspraak om bij je te komen kijken. Jij bepaalt wat er moet gebeuren en wij bekijken wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Hebben we de opdracht duidelijk, dan gaan we voor je aan de slag met een vrijblijvende offerte voor professionele schoonmaak. Geen vooraf standaard vastgesteld tarief, alleen maatwerk. Immers, geen bedrijfspand en geen ondernemer is hetzelfde. Wij horen graag van je.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.