Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Professionele schoonmaak

Alleen het beste is goed genoeg voor u en uw organisatie. Professionele schoonmaak van het bedrijfspand is dan ook op zijn plaats. U zoekt een schoonmaakbedrijf dat de schoonmaak op een uitstekende wijze voor u kan verzorgen. Wilt u weten wat dit u gaat kosten? Neem dan contact op met CSU voor een offerte voor u op maat gemaakt.

Wat CSU voor u met professionele schoonmaak doet

CSU is uw kandidaat als u op zoek bent naar professionele schoonmaak. We verzorgen niet alleen de dagelijkse schoonmaak. Sommige zaken hebben slechts eens per maand, per half jaar of misschien zelfs per jaar de aandacht nodig. Ook voor periodieke professionele schoonmaak zit u goed bij CSU. Denkt u hierbij aan werkzaamheden zoals dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Dienstverlening die verder reikt dan alleen professionele schoonmaak in Amsterdam

Heeft u professionele schoonmaak in Amsterdam nodig? Geen probleem! Met vestigingen door heel Nederland heeft de dienstverlening van CSU landelijke dekking. Met ervaring binnen de zakelijke markt is CSU inzetbaar voor vrijwel iedere klus. MKB, hotels, zorginstellingen en het onderwijs behoren tot onze expertise. Dienen wij een zorginstelling schoon te maken waar patiënten aanwezig zijn, dan werken wij extra discreet. Alles draait bij CSU om maatwerk.

Professionele schoonmaak nodig? Vraag direct een offerte aan

Bij CSU draait het om u. Wij werken met een vooruitstrevende blik, met scherp op schoon. Spreekt u dit aan, neem dan contact met ons op. We maken een afspraak om bij u te komen kijken. U bepaalt wat er moet gebeuren en wij bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Hebben we de opdracht duidelijk, dan gaan we voor u aan de slag met een vrijblijvende offerte voor professionele schoonmaak. Geen vooraf standaard vastgesteld tarief, alleen maatwerk. Immers, geen bedrijfspand en geen ondernemer is hetzelfde. Wij horen graag van u.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.