Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Professioneel schoonmaakbedrijf

Als ondernemer hecht u veel waarde aan de juiste uitstraling richting uw klanten, zakelijke relaties en uw personeel. U weet dan ook als geen ander hoe belangrijk een opgeruimd en schoon bedrijfspand is. Natuurlijk heeft u zelf geen tijd om de schoonmaak uit te voeren en daarom zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf. Zoekt u vooral niet verder, CSU regelt de schoonmaak op professionele wijze voor u. Wilt u meer weten, neem dan snel contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Een professioneel schoonmaakbedrijf gaat geen uitdaging uit de weg

Of u nu een professioneel schoonmaakbedrijf zoekt voor een kantoorpand in Friesland, een ziekenhuis in Zuid-Holland, een school in Gelderland of een hotel in Limburg, CSU verzorgt het voor u. Op iedere locatie in Nederland kan ons professionele schoonmaakteam ingezet worden. Wij zijn de #1 schoonmaak dienstverlener, met scherp op schoon, oog voor detail en een innovatieve en persoonlijke aanpak.

De diensten van ons professioneel schoonmaakbedrijf

CSU zet zich in als zakelijk dienstverlener met een heel breed takenpakket. Hierbij denkt u wellicht in de eerste plaats aan de schoonmaak van een kantoorpand, maar er is veel meer mogelijk dan dat. Denkt u eens aan periodiek onderhoud, zoals glasbewassing, dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Kosten voor het inhuren van CSU als professioneel schoonmaakbedrijf? Geen bedrijf is hetzelfde, dus daar is geen vaste prijs voor te vermelden. Vraag dan ook meteen een offerte aan voor een persoonlijk advies.

Direct een offerte aanvragen

Een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen met oog voor detail en aandacht voor uw wensen? Neem dan nu contact op. Wij leveren u graag maatwerk, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen. Dit gieten wij vervolgens in een duidelijke offerte, zodat u altijd weet wat u van ons kunt verwachten en waar u aan toe bent. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan meteen een offerte aan.

hostess_001

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.