Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Onderwijs schoonmaak

Opgeruimde en schone onderwijs-, onderzoeksruimtes en kantoren komen de resultaten en prestaties van de studenten ten goede. Bovendien geeft een hygiënisch frisse school een goede indruk aan leerlingen en hun ouders. Een papiertje of leeg flesje geeft al snel een rommelige impressie, ook al is de ruimte verder vlek- en stofvrij. CSU levert als nummer 1 facilitair dienstverlener professionele reiniging in scholen door heel Nederland. Informeer direct naar de mogelijkheden en vraag een offerte op maat aan.

Onderwijs schoonmaak op maat

De opgeleide schoonmakers van CSU volgen bij de onderwijs schoonmaak nauwlettend de protocollen en richtlijnen binnen de onderwijssector. Wij denken dan ook graag mee om de schoonmaak zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Samen met jou bespreken wij je wensen en verwachtingen, zodat wij een schoonmaakplan op maat kunnen opstellen. Hierin leggen wij de schoonmaakmethode en de reinigingsfrequentie vast. Aan de hand van meetbare resultaten verkrijg je direct inzicht in de voortgang van de reiniging. Onze schoonmakers bij de onderwijs schoonmaak maken gebruik van de nieuwste schoonmaakapparatuur en reinigingsmethodes, zodat de reiniging snel, vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Onderwijs schoonmaak duurzaam en effectief

Van basisscholen tot middelbaar onderwijs, van universiteiten tot speciaal onderwijs; iedere dag zijn duizenden schoonmakers van CSU in Nederland werkzaam om een optimale reiniging te verzorgen. We maken hierbij gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Bovendien voeren wij niet alleen reguliere schoonmaak uit, maar ook specialistische reiniging. Voorbeelden hiervan zijn glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoudgevelreiniging en graffitireiniging.

Vraag direct een offerte op maat aan

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf voor de onderwijs schoonmaak die met je meedenkt? CSU is in dat geval je ideale schoonmaakpartner. Onder het motto Scherper, Slimmer, Schoner gaan wij aan de slag om jouw school, onderzoeksruimte of universiteit schoon te maken. Benieuwd naar de tarieven van onze onderwijs schoonmaak? Vraag dan meteen een offerte op maat aan voor een persoonlijk advies.

onderwijs-tafels-x (1)

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Marjolein Dreef (Branchemanager Onderwijs) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 0413 285 111 onderwijs@csu.nl