Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Onderhoudsplan

Onderhoudsplan

Om jou daadwerkelijk te ontzorgen als het gaat om het reinigen en schoonhouden van je bedrijf is het van belang om de specifieke situatie van je onderneming in kaart te brengen. Met een onderhoudsplan stellen we samen met jou de wensen en verwachtingen over de schoonmaak en het onderhoud van het bedrijfspand vast. CSU beschikt over jarenlange expertise op het terrein van professionele schoonmaak. Vraag meteen een offerte op maat aan voor meer informatie.

Een op maat gemaakt onderhoudsplan voor professionele reiniging

Wij werken alert, klantgericht en met het oog op innovatieve schoonmaaktechnieken. Zo voeren wij de reiniging snel en efficiënt uit, wat jou veel tijd, inspanning en kosten bespaart. Door schoonmaak beheer en een onderhoudsplan weet je precies hoe de reiniging van je bedrijfspand eruit komt te zien. Je vindt in het op maat gemaakte onderhoudsplan onder meer afspraken over de dagelijkse schoonmaak van een kantoorruimte, de maandelijkse glasbewassing van jouw bedrijfscomplex door middel van een hoogwerker of het jaarlijks verwijderen van mos en algen op de noodtrappen. Met beheer en een onderhoudsplan houden wij geregeld evaluaties zodat wij het onderhoudsplan waar nodig kunnen aanpassen.

Korte lijnen bij een onderhoudsplan maken

Jouw wensen als opdrachtgever staan bij onze schoonmaakwerkzaamheden centraal. Bij een onderhoudsplan maken denken wij dan ook graag mee hoe wij je verwachtingen op schoonmaakgebied het beste kunnen overtreffen. Onze schoonmaak gaat verder dan de reguliere reiniging. Zo voeren wij ook specialistische schoonmaaktaken voor je uit, zoals glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, gevel- en graffitireiniging en specialistisch vloeronderhoud.

Vraag meteen een offerte op maat aan

Zoek jij een schoonmaakbedrijf voor een onderhoudsplan dat Scherper, Slimmer, Schoner is? Wij gaan graag met je om tafel zitten om het beste onderhoudsplan op te stellen. Met vestigingen over heel Nederland kunnen wij elk project aan, waar je je ook bevindt. Neem direct contact op voor meer informatie.

dry-food-spray-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.