Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Marmer reinigen

Heeft u zo’n schitterende vloer van marmer in uw bedrijfspand liggen? Die zal vast met bewondering door uw klanten worden bekeken. Maar zo’n vloer vraagt wel speciale aanpak als het om het schoonmaken gaat. Wilt u de vloer van marmer reinigen? Schakel dan CSU in als uw vloerspecialist. Wij kunnen voor u op professionele wijze marmer reinigen. Bent u benieuwd naar de kosten, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Marmeren vloer schoonmaken?

Wilt u een marmeren vloer reinigen? Onze medewerkers weten exact welke middelen en materialen er voor een vloer van marmer reinigen moeten worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de marmeren vloer schoonmaken met een stoomreiniger. Wij bieden u ook indien gewenst tips over marmer reinigen zodat u weet waar u op moet letten bij de onderhoud van uw marmeren vloer of meubelen.

Marmer reinigen binnen uw bedrijf

U schakelt CSU niet alleen in voor marmer reinigen, maar ook voor de dagelijkse schoonmaak en periodiek onderhoud, zoals dieptereiniging, glasbewassing, overig specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. U bepaalt wat er moet gebeuren. We hebben vestigingen door heel het land. Het maakt voor ons dan ook niets uit of u in Groningen of in Zeeland bent gevestigd. Wij komen graag bij u op locatie. We bespreken uw wensen over het reinigen van marmer en de rest van uw pand. Op basis daarvan stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Vraag een offerte aan voor marmer reinigen

Gebruikmaken van de diensten van CSU voor het reinigen van uw marmeren vloer? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar wat u dat gaat kosten. Omdat geen pand en geen opdrachtgever gelijk is, kunnen wij dit niet op voorhand doorgeven. Daarom maken we een afspraak om bij u langs te komen. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.