Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Marmer reinigen

Heb jij zo’n schitterende vloer van marmer in jouw bedrijfspand liggen? Die zal vast met bewondering door je klanten worden bekeken. Maar zo’n vloer vraagt wel speciale aanpak als het om het schoonmaken gaat. Wil je de vloer van marmer reinigen? Schakel dan CSU in als jouw vloerspecialist. Wij kunnen voor jou op professionele wijze marmer reinigen. Ben je benieuwd naar de kosten, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Marmeren vloer schoonmaken?

Wil je een marmeren vloer reinigen? Onze medewerkers weten exact welke middelen en materialen er voor een vloer van marmer reinigen moeten worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de marmeren vloer schoonmaken met een stoomreiniger. Wij bieden je ook indien gewenst tips over marmer reinigen zodat je weet waar je op moet letten bij de onderhoud van jouw marmeren vloer of meubelen.

Marmer reinigen binnen jouw bedrijf

Je schakelt CSU niet alleen in voor marmer reinigen, maar ook voor de dagelijkse schoonmaak en periodiek onderhoud, zoals dieptereiniging, glasbewassing, overig specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging. Jij bepaalt wat er moet gebeuren. We hebben vestigingen door heel het land. Het maakt voor ons dan ook niets uit of je in Groningen of in Zeeland bent gevestigd. Wij komen graag bij je op locatie. We bespreken jouw wensen over het reinigen van marmer en de rest van je pand. Op basis daarvan stellen we een vrijblijvende offerte voor je op.

Vraag een offerte aan voor marmer reinigen

Gebruikmaken van de diensten van CSU voor het reinigen van jouw marmeren vloer? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar wat je dat gaat kosten. Omdat geen pand en geen opdrachtgever gelijk is, kunnen wij dit niet op voorhand doorgeven. Daarom maken we een afspraak om bij je langs te komen. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

schoonmaak-kantoor-zakelijk

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.