Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industriële ventilator

Onderhoud en reiniging van je industriële ventilator

Wil je een industriële ventilator kopen voor jouw bedrijfsruimte, maar heb je geen vakmensen voor het onderhoud? CSU reinigt industriële ventilatoren vakkundig: van industriële muurventilator tot complete ventilatie installaties. Door deze goed te reinigen voorkom je ziekte bij je werknemers en uit- of terugval van je koelsysteem. Vraag een offerte aan en zorg er met professionele schoonmaak voor dat jouw bedrijfsvoering zonder problemen verder gaat.

Wanneer heb jij je industriële ventilator voor het laatst laten reinigen?

Door je staande of wandventilator industrieel tijdig te laten reinigen voorkom je problemen, zoals geluidsoverlast, een slecht functionerend systeem, gezondheidsklachten en een hoge energierekening. Om te voorkomen dat stof en bacteriën zich ophopen en via de industriële ventilator weer verspreiden, is periodieke reiniging van groot belang. Hierdoor gaat je industriële ventilator langer mee. Bovendien worden dankzij een goede reiniging en desinfectie van de industriële ventilator klachten als concentratieverlies, hoofdpijn en duizeligheid bij werknemers voorkomen. Dankzij een gezond binnenklimaat treedt er minder ziekteverzuim op en bereik je een hogere productiviteit binnen je bedrijf.

Jouw ventilator op industrieel gebied vakkundig laten reinigen

Bij CSU kun je terecht voor het verantwoord technisch reinigen en onderhouden van klimaatinstallaties, zoals een industriële axiaal ventilator en luchtkanalen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het vakkundig loskoppelen en reinigen van een industriële ventilator. Indien nodig wordt deze afgevoerd naar ons schoonmaakbedrijf om verder te behandelen. Je kunt bij ons terecht voor het reinigen van kleinschalige systemen, maar ook voor een grote industriële ventilator. Wij reinigen deze zonder gebruik van agressieve chemicaliën, op een duurzame maar effectieve manier. Zo ontstaat er een veilige plek voor je werknemers om te werken.

Vraag direct een offerte aan

CSU reinigt vakkundig jouw industriële ventilator, van axiale en radiaal ventilator tot procesventilator en hoge druk ventilator. Daarnaast kun je ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden op je werkvloer bij ons terecht, bijvoorbeeld voor glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffiti- en gevelreiniging. Wij garanderen bij al onze werkzaamheden operational excellence. Je industriële ventilator is na onze schoonmaakwerkzaamheden altijd goed schoon. Neem voor meer informatie contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.