Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industriële ventilator

Onderhoud en reiniging van uw industriële ventilator

Wilt u een industriële ventilator kopen voor uw bedrijfsruimte, maar hebt u geen vakmensen voor het onderhoud? CSU reinigt industriële ventilatoren vakkundig: van industriële muurventilator tot complete ventilatie installaties. Door deze goed te reinigen voorkomt u ziekte bij uw werknemers en uit- of terugval van uw koelsysteem. Vraag een offerte aan en zorg er met professionele schoonmaak voor dat uw bedrijfsvoering zonder problemen verder gaat.

Wanneer heeft u uw industriële ventilator voor het laatst laten reinigen?

Door uw staande of wandventilator industrieel tijdig te laten reinigen voorkomt u problemen, zoals geluidsoverlast, een slecht functionerend systeem, gezondheidsklachten en een hoge energierekening. Om te voorkomen dat stof en bacteriën zich ophopen en via de industriële ventilator weer verspreiden, is periodieke reiniging van groot belang. Hierdoor gaat uw industriële ventilator langer mee. Bovendien worden dankzij een goede reiniging en desinfectie van de industriële ventilator klachten als concentratieverlies, hoofdpijn en duizeligheid bij werknemers voorkomen. Dankzij een gezond binnenklimaat treedt er minder ziekteverzuim op en bereikt u een hogere productiviteit binnen uw bedrijf.

Uw ventilator op industrieel gebied vakkundig laten reinigen

Bij CSU kunt u terecht voor het verantwoord technisch reinigen en onderhouden van klimaatinstallaties, zoals een industriële axiaal ventilator en luchtkanalen. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het vakkundig loskoppelen en reinigen van een industriële ventilator. Indien nodig wordt deze afgevoerd naar ons schoonmaakbedrijf om verder te behandelen. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van kleinschalige systemen, maar ook voor een grote industriële ventilator. Wij reinigen deze zonder gebruik van agressieve chemicaliën, op een duurzame maar effectieve manier. Zo ontstaat er een veilige plek voor uw werknemers om te werken.

Vraag direct een offerte aan

CSU reinigt vakkundig uw industriële ventilator, van axiale en radiaal ventilator tot procesventilator en hoge druk ventilator. Daarnaast kunt u ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden op uw werkvloer bij ons terecht, bijvoorbeeld voor glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffiti- en gevelreiniging. Wij garanderen bij al onze werkzaamheden operational excellence. Uw industriële ventilator is na onze schoonmaakwerkzaamheden altijd goed schoon. Neem voor meer informatie contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.

kantoor-1-1000-x-1000-1

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.