Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industriële automatisering

Door voortschrijdende technologische ontwikkelingen, steeds lagere operationele kosten en een toename van de productiviteit neemt de industriële automatisering een grote vlucht binnen de voedingsmiddelenindustrie. Binnen de sector geldt echter een strenge voedselveiligheidswetgeving. De eisen die aan de robots gesteld worden op het gebied van hygiëne zijn aanzienlijk hoger ten aanzien van andere industriële toepassingen. CSU is jouw partner op het gebied van schoonmaak binnen de industriële automatisering. Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons aan voor de mogelijkheden of ontvang een offerte op maat.

Wat is industriële automatisering?

Industriële automatisering is kortweg het proces waarbij steeds meer handelingen door een machine of software worden vervangen, zodat de productie sneller en goedkoper verloopt. Ook biedt een machine bij het uitvoeren van werkzaamheden in een onveilige werkomgeving uitkomst. Vooral de ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence (AI) zijn fantastisch, waarbij het bijvoorbeeld al mogelijk is om geautomatiseerd komkommers te sorteren of ziektes in gewassen te voorspellen.

Industriële automatisering in bedrijven

Binnen bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie speelt bij de industriële automatisering de hygiëne een essentiële rol. Ondanks dat de voedingsindustrie streeft naar de ideale hygiënische productieprocessen wordt ieder jaar voor miljoenen aan levensmiddelen afgekeurd. Meestal is er sprake van microbiologische nabesmetting, waarbij bacterievorming na het verpakken van het eindproduct ontstaat. Door productieapparatuur op de juiste manier te reinigen kan de voedselindustrie het risico op bacterievorming verkleinen. Dit vraagt om een nauwe samenwerking tussen het schoonmaakbedrijf, werknemers en fabrikanten van productiemachines.

Ontvang een offerte voor schoonmaak bij industriële automatisering

CSU biedt jou als professioneel schoonmaakbedrijf een jarenlange expertise op het gebied van reiniging binnen de industriële automatisering. Onze schoonmakers zijn gevestigd in heel Nederland. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin wij actief meedenken over jouw wensen en verwachtingen of ontvang direct een offerte op maat.

dry-food-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.