Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industrieel schoonmaakbedrijf

Wanneer u de verantwoordelijkheid heeft over een onderneming met een industriële omgeving, heeft u specialistische schoonmaak nodig. Hiervoor moet u op zoek naar industriële schoonmaak bedrijven. Voor industriële schoonmaak met scherp op schoon komt u bij CSU uit. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Industriële schoonmaak van bedrijven

Juist binnen de industrie is het erg belangrijk om extra deskundigheid in de reiniging van de werkomgeving te steken. CSU als uw industrieel schoonmaakbedrijf richt zich op het schoonmaken van iedere ruimte, geheel volgens het daarbij passende protocol. Hierbij garanderen wij dat het productieproces niet zal worden verstoord, bijvoorbeeld door het niet juist opvolgen van de bijbehorende protocollen. De medewerkers van CSU hebben de juiste opleiding en ervaring op het gebied van procedures, handelingen en hulpmiddelen.

Industrieel schoonmaakbedrijf in heel Nederland

Of u nu in Groningen gevestigd bent of in Limburg, CSU is uw industrieel schoonmaakbedrijf. CSU heeft vestigingen door heel het land en is daarmee breed inzetbaar. CSU is niet alleen een industrieel schoonmaakbedrijf, maar kan ook ingezet worden voor de dagelijkse schoonmaak en andere vormen van specialistisch onderhoud. Denkt u hierbij aan werkzaamheden zoals glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud, of graffiti- en gevelreiniging.

Direct een offerte voor industriële reiniging

Een van de vragen die in u opkomt, is ongetwijfeld wat dan de kosten van een industrieel schoonmaakbedrijf zijn. Dit is op voorhand niet te zeggen, aangezien ieder pand en iedere opdracht anders is. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en welke kosten daaraan verbonden zijn? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan stellen wij een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor u op.

industriele-reiniging-schoonmaak

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Martijn Meerveld (Specialist Food) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-51824486 / food@csu.nl