Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industrieel schoonmaakbedrijf

Wanneer je de verantwoordelijkheid hebt over een onderneming met een industriële omgeving, heb je specialistische schoonmaak nodig. Hiervoor moet je op zoek naar industriële schoonmaak bedrijven. Voor industriële schoonmaak onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” kom je bij CSU uit. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Industriële schoonmaak van bedrijven

Juist binnen de industrie is het erg belangrijk om extra deskundigheid in de reiniging van de werkomgeving te steken. CSU als jouw industrieel schoonmaakbedrijf richt zich op het schoonmaken van iedere ruimte, geheel volgens het daarbij passende protocol. Hierbij garanderen wij dat het productieproces niet zal worden verstoord, bijvoorbeeld door het niet juist opvolgen van de bijbehorende protocollen. De medewerkers van CSU hebben de juiste opleiding en ervaring op het gebied van procedures, handelingen en hulpmiddelen.

Industrieel schoonmaakbedrijf in heel Nederland

Of je nu in Groningen gevestigd bent of in Limburg, CSU is jouw industrieel schoonmaakbedrijf. CSU heeft vestigingen door heel het land en is daarmee breed inzetbaar. CSU is niet alleen een industrieel schoonmaakbedrijf, maar kan ook ingezet worden voor de dagelijkse schoonmaak en andere vormen van specialistisch onderhoud. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals glasbewassing, dieptereiniging, computerreiniging, specialistisch vloeronderhoud, of graffiti- en gevelreiniging.

Direct een offerte voor industriële reiniging

Een van de vragen die in je opkomt, is ongetwijfeld wat dan de kosten van een industrieel schoonmaakbedrijf zijn. Dit is op voorhand niet te zeggen, aangezien ieder pand en iedere opdracht anders is. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en welke kosten daaraan verbonden zijn? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken. Op basis daarvan stellen wij een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor je op.

industriele-reiniging-schoonmaak

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk!

Onze collega Martijn Meerveld (Specialist Food) helpt je graag verder.
Bel of mail naar 06-51824486 / food@csu.nl