Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
voedingsindustrie

Schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie met een scherp oog voor hygiëne, veiligheid, kwaliteit en vernieuwende technieken.

Voedingsmiddelen

Veiligheid en hygiëne. Binnen de voedingsmiddelenindustrie is dat heel belangrijk. Of je nu koekjes of zuivelproducten maakt. Of aardappels of vlees verwerkt. Schoon is de basis. Onze gecertificeerde schoonmaakmedewerkers van CSU Food Services zien hun werk als onderdeel van jouw maakprocessen. Ze volgen tot in detail uitgewerkte hygiëneplannen voor industriële reiniging in jouw omgeving.

Kwaliteit meten en slimme technieken

We gaan voor niets minder dan schoonmaakdiensten van de hoogste kwaliteit. Daarom voeren we volgens duidelijke afspraken kwaliteitsmetingen uit. De gegevens worden meteen verwerkt en zijn beschikbaar voor jouw kwaliteitsafdeling en onze operationeel leidinggevende. Zo kunnen we snel bijsturen. Ook gebruiken we technieken die bijdragen aan veiligheid en een gezond milieu. Denk aan technieken om te besparen op water en reinigingsmiddelen. Of slimme combinaties van reiniging om slijtage aan jouw machines te verminderen. Zo werken we samen aan de wereld van morgen.

Martijn Meerveld Accountmanager Food

Schoonmaak volgens strenge regels

We reinigen en desinfecteren jouw productieomgeving volgens de wettelijke eisen en de strikte regels voor hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast helpen we je om aan de HACCP-regels te voldoen en via diverse audits de benodigde certificeringen te behalen of te behouden. Ook werken we met een vast team en één aanspreekpunt. Zo kunnen we gemakkelijk inspelen op piekdrukte in jouw bedrijf. En sluit ons schoonmaakwerk naadloos aan op jouw productie.


Opdrachtgevers

Danone logo
Uniekaas logo
Schoonmaak voedingsmiddelenindustrie
chemische schoonmaak industrie csu

CSU contact