Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industrie

Industriële reiniging

Onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” verzorgt CSU de industriële reiniging van talrijke bedrijven in Nederland. Wij zijn zowel gespecialiseerd in regulier schoonmaakonderhoud als gespecialiseerde industriële reiniging. Hygiëne en veiligheid zijn met name belangrijk voor de reiniging in de industriële sector, of het nu de food- of de non-foodsector betreft. Onze schoonmakers maken niet alleen gebouwen schoon, maar ook materialen, machines, productiehallen en productielijnen. Wij zijn daarbij werkzaam in diverse verwerkings-, productie-, installatie-, reparatie- en industriële bedrijven. Wilt u weten welke industriële reiniging wij bij uw bedrijf kunnen uitvoeren? Vraag direct een offerte op maat aan voor persoonlijk advies. 

Industriële reiniging vraagt om een specialistische aanpak

De industriële schoonmaak vergt een andere discipline dan bij standaard schoonmaakwerkzaamheden. De industrieel reiniger dient immers over specifieke vakkennis te beschikken. Onze medewerkers zijn daarom gecertificeerd aan de hand van de RAS. De industriële reiniger beschikt dus over alle benodigde vakkennis op het gebied van protocollen, veiligheid en hygiëne om de juiste industriële reiniging uit te voeren. Met specifieke industriële reinigingsmachines en -materialen houden wij uw gebouwen, materialen en apparaten brandschoon.

Meer dan industriële reiniging alleen voor uw bedrijf

Bij CSU geven we de voorkeur aan een persoonlijke aanpak. In een persoonlijk gesprek met u bepalen we aan de hand van uw wensen hoe de schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. Niet alleen de frequentie wordt hierbij besproken, ook hoe de schoonmakers de industriële reiniging uitvoeren en op welk moment. Laat ons uw gewenste planning weten en wij passen ons aan u aan. CSU is niet alleen specialist op het gebied van industriële reiniging, maar ook als het gaat om dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffitiverwijdering of gevelreiniging. Zoekt u een bedrijf dat industriële reiniging in heel Nederland verzorgt? Informeer dan direct naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt? Die de industriële reiniging met de nieuwste methodieken uitvoert? CSU is in dat geval uw partner. Aangezien geen enkele ondernemer hetzelfde is, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek om een schoonmaakplan op maat op te stellen. Vraag direct een op maat gemaakte offerte voor de industriële reiniging van uw bedrijf aan.

industriele-reiniging-schoonmaak

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.