Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industrie

Industriële reiniging

Onder het motto “Scherper, Slimmer, Schoner” verzorgt CSU de industriële reiniging van talrijke bedrijven in Nederland. Wij zijn zowel gespecialiseerd in regulier schoonmaakonderhoud als gespecialiseerde industriële reiniging. Hygiëne en veiligheid zijn met name belangrijk voor de reiniging in de industriële sector, of het nu de food- of de non-foodsector betreft. Onze schoonmakers maken niet alleen gebouwen schoon, maar ook materialen, machines, productiehallen en productielijnen. Wij zijn daarbij werkzaam in diverse verwerkings-, productie-, installatie-, reparatie- en industriële bedrijven. Wil jij weten welke industriële reiniging wij bij jouw bedrijf kunnen uitvoeren? Vraag direct een offerte op maat aan voor persoonlijk advies. 

Industriële reiniging vraagt om een specialistische aanpak

De industriële schoonmaak vergt een andere discipline dan bij standaard schoonmaakwerkzaamheden. De industrieel reiniger dient immers over specifieke vakkennis te beschikken. Onze medewerkers zijn daarom gecertificeerd aan de hand van de RAS. De industriële reiniger beschikt dus over alle benodigde vakkennis op het gebied van protocollen, veiligheid en hygiëne om de juiste industriële reiniging uit te voeren. Met specifieke industriële reinigingsmachines en -materialen houden wij je gebouwen, materialen en apparaten brandschoon.

Meer dan industriële reiniging alleen voor jouw bedrijf

Bij CSU geven we de voorkeur aan een persoonlijke aanpak. In een persoonlijk gesprek met jou bepalen we aan de hand van je wensen hoe de schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. Niet alleen de frequentie wordt hierbij besproken, ook hoe de schoonmakers de industriële reiniging uitvoeren en op welk moment. Laat ons je gewenste planning weten en wij passen ons aan jou aan. CSU is niet alleen specialist op het gebied van industriële reiniging, maar ook als het gaat om dieptereiniging, specialistisch vloeronderhoud, graffitiverwijdering of gevelreiniging. Zoekt jij een bedrijf dat industriële reiniging in heel Nederland verzorgt? Informeer dan direct naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Jij zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt? Die de industriële reiniging met de nieuwste methodieken uitvoert? CSU is in dat geval jouw partner. Aangezien geen enkele ondernemer hetzelfde is, nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek om een schoonmaakplan op maat op te stellen. Vraag direct een op maat gemaakte offerte voor de industriële reiniging van jouw bedrijf aan.

industriele-reiniging-schoonmaak

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.