Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Industrial cleaning

Heb jij als bedrijf ondersteuning nodig bij industrial cleaning? De Engelse definitie van industrial cleaning is als volgt: “Simply stated, industrial cleaning is the act of cleaning hazardous areas in industrial facilities such as factories, warehouses, power plants and other types of industrial facilities.” Met industrial cleaning of industriële reiniging worden dus alle specialistische schoonmaakwerkzaamheden bedoeld binnen fabrieken en bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn industrial cleaning services van installaties, verstopte systemen of tanks. CSU beschikt over een uitgebreide expertise binnen de industrial cleaning business. Vraag direct een persoonlijk gesprek aan voor een offerte op maat.

Professional Industrial Cleaning Services

De industrial cleaning services die CSU verleent zijn behoorlijk uiteenlopend. Zowel de reguliere schoonmaak van bijvoorbeeld de toiletten tot glasbewassing, of de specialistisch periodieke reiniging van een bepaalde machine binnen jouw fabriek, vallen allemaal onder industrial cleaning. Ben je op zoek naar “industrial cleaning companies”? Dit zijn enkele veelvoorkomende taken die wij uitvoeren:

  • Vloer- en gevelreiniging
  • Hoge druk reiniging
  • Vacuümreiniging
  • Dieptereiniging
  • Computerreiniging
  • Glasbewassing

CSU biedt expertise voor iedere reinigingsklus

Bij industrial cleaning in companies of bedrijven komen meestal gespecialiseerde technieken kijken. Zo wordt bij hogedrukreiniging gebruik gemaakt van water onder hoge druk, waar alleen gespecialiseerd personeel tot bevoegd is. Bij vacuümreiniging maken wij gebruik van speciaal ontwikkelde machines met een aanzienlijke zuigcapaciteit die al je vloeibare en vaste stoffen moeiteloos en snel opruimen. CSU houdt hierbij de nieuwste innovatieve technieken op het gebied van reiniging in het oog en werkt alert en klantgericht.

Direct een offerte aanvragen

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf dat de industrial cleaning in de business voor zijn rekening neemt? CSU is in dat geval je partner. Aangezien geen onderneming hetzelfde en geen ondernemer gelijk is, gaan wij graag met je in gesprek over de industrial cleaning in jouw business. Vraag direct een persoonlijk gesprek aan en ontvang een offerte op maat.

food-schoonmaak-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.