Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Hygiëne binnen de industrie

Je bedrijf staat voor tal van uitdagingen, met name op het gebied van hygiënische vraagstukken. Een schone, veilige en duurzame werkomgeving is namelijk voor het personeel binnen de industrie van groot belang. Bovendien is het verzorgen van een goede hygiëne in de industrie sector veelal een wettelijk vereiste, en door het coronavirus nog meer actueel dan voorheen. Zoek jij een partij die iedere vorm van vervuiling tegen kan gaan? Vraag direct een offerte aan, zodat wij je een beeld kunnen geven van de tarieven voor hygiëne in jouw industrie.


Hygiëne in de industrie vraagt om een specialistische aanpak

Hygiëne en veiligheid staan centraal bij de reiniging binnen de industriële sector, zowel bij de food- als non-foodsector. Onze schoonmakers maken dan ook niet alleen gebouwen schoon, maar ook machines, materialen, productielijnen en productiehallen. De hygiëne in de industrie vergt een specialistische discipline ten opzichte van standaard schoonmaakwerkzaamheden. Onze schoonmakers beschikken dan ook over specifieke vakkennis op het gebied van veiligheid, protocollen en hygiëne. Uiteraard zijn onze schoonmakers gecertificeerd aan de hand van de RAS.


CSU verzorgt meer dan alleen hygiëne in de industrie

Tijdens een persoonlijk contactmoment gaan wij met je in gesprek over je wensen op het gebied van de schoonmaak. Niet alleen bespreken we de frequentie van de reiniging, maar ook de manier waarop je wilt dat de hygiëne in de industrie wordt uitgevoerd en op welk tijdstip. Laat ons je gewenste planning weten en wij passen onze schoonmaakwerkzaamheden op jouw onderneming aan. CSU is bovendien niet alleen specialist op het terrein van hygiëne in de industrie, ook voeren wij dieptereiniginggraffitiverwijderinggevelreiniging of specialistisch vloeronderhoud uit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Vraag direct een offerte aan voor hygiëne in de industrie

Jij zoekt een betrouwbare schoonmaakpartner die zorgt dat de hygiëne in jouw industrie op orde is. CSU denkt met je mee om het ideale schoonmaakplan op te stellen. Via onderstaande button vraag je vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

dry-food-band-x


Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.