Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Glazenwassersbedrijf

Een opgeruimd kantoor zorgt voor een opgeruimde geest en een aangename werksfeer. Uiteraard hoort het reinigen van de ramen hier ook bij. Schone ramen zorgen namelijk voor meer licht in de werkomgeving en geven uw organisatie een verzorgde uitstraling. Zoekt u een professioneel glazenwassersbedrijf zodat de ramen van uw bedrijf blinkend schoon worden? CSU is in dat geval uw ideale schoonmaakpartner. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor onze glazenwasserij.

Glazenwassersbedrijf voor professionele glasbewassing

Het reinigen van de ramen binnen uw organisatie is veelal geen eenvoudige klus. De glazenwasserij van CSU zorgt voor een streeploos resultaat, zelfs op de meest moeilijk te bereiken ramen. Het hangt van het soort bedrijfspand, de hoeveelheid ramen en de ligging van de ramen af op welke wijze de glazenwasser te werk gaat. In overleg met u maakt de glazenwasser de ramen via de traditionele methode schoon of bijvoorbeeld met het tuckerpole systeem. Dit systeem biedt onder meer voordelen bij het wassen van ramen op de grote hoogte.

Meer dan een glazenwassersbedrijf alleen

Met een alerte en klantgerichte aanpak gaat ons glazenwassersbedrijf aan het werk om uw verwachtingen waar te maken. Elk bedrijfspand vraagt om een andere aanpak. Daarom komt ons glazenwassersbedrijf graag bij u langs voor een persoonlijk advies. In een schoonmaakplan op maat leggen we de gewenste schoonmaakfrequentie en reinigingsmethode vast, aan de hand van het type gebouw, de hoogte en de locatie. Een bedrijfspand bij de snelweg of vlak bij de kust heeft bijvoorbeeld een hogere frequentie glasbewassing nodig. Naast onze diensten als glazenwasser leveren wij andere vormen van specialistische reiniging, zoals vloeronderhoud, computerreiniging, dieptereiniginggevelreiniging en graffitireiniging.

Vraag direct een offerte op maat aan

Met vestigingen in heel Nederland verzorgen wij een professionele glasbewassing waar u maar wilt. Benieuwd wat de kosten van ons glazenwassersbedrijf in uw situatie zijn? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website.

bouwschoonmaak-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.