Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Dagelijkse schoonmaak

Als ondernemer ben je trots op jouw organisatie. Een schoon bedrijfspand is hierbij essentieel. Een opgeruimde werkplek geeft namelijk het stralende imago van jullie onderneming weer. Daarnaast heeft een aangenaam werkklimaat een positieve werking op je werknemers. Zo werk je productiever en haal je meer werkgeluk uit de werkzaamheden. Omdat jij je graag bezighoudt met de kerntaken van je bedrijf laat je de dagelijkse schoonmaak over aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Vraag gelijk een offerte aan bij CSU.

Wat is dagelijkse schoonmaak?

Het leveren van schoonmaak op maat met een persoonlijke en innovatieve aanpak staat bij CSU voorop. Maar wat is dagelijkse schoonmaak dan precies? Het gaat bij deze vorm van schoonmaken over werkzaamheden als stofzuigen, dweilen of stoffen. In werksituaties waar mensen iedere dag samenkomen, is schoonmaak belangrijk. Zo blijft de werkomgeving hygiënisch en fris, en krijgen bacteriën en vuil geen kans om zich te verspreiden. Daarnaast voeren onze schoonmakers ook periodieke schoonmaak uit. Voorbeelden hiervan zijn:

– glasbewassing
– specialistisch vloeronderhoud
– gevelreiniging
– graffitireiniging
– dieptereiniging
– en computerreiniging

Wat valt onder dagelijkse schoonmaak?

Schoonmaken is maatwerk. Daarom gaan wij graag met jou rond de tafel zitten om te onderzoeken wat valt onder de dagelijkse schoonmaak bij jouw bedrijf. Een greep uit de werkzaamheden die onze schoonmakers onder andere voor jou uitvoeren, zijn:

  • afvalbakken legen
  • bureaus, tafels, radiatoren en kasten afnemen
  • vingerafdrukken verwijderen van glazen wanden en deuren
  • vloeren stofzuigen en dweilen
  • sanitair schoonmaken
  • koffieautomaten bijvullen en schoonmaken

Wat kost dagelijkse schoonmaak?

Door scherper, slimmer en schoner te werken, creëren onze schoonmakers een blinkend schone werkplek voor jou en je medewerkers. Dankzij onze vestigingen door heel Nederland ondersteunen we jou op iedere locatie in het land. Wat kost dagelijkse schoonmaak? Aangezien geen bedrijfspand hetzelfde is, maken wij graag een offerte op maat. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

hostess_001

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.