Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Bedrijfsschoonmaak

Uw kantoor weerspiegelt de professionaliteit en betrouwbaarheid van uw onderneming. Een opgeruimd, schoon en fris kantoorpand geeft het juiste visitekaartje af aan uw cliënten. Bovendien zorgt een hygiënisch bedrijfspand voor meer werkgeluk en productiviteit onder uw medewerkers. Stof, viezigheid en vuil slaan echter uw dossierkast, machineruimte of bureau niet over. Wat voor onderneming u ook heeft, de bedrijfsschoonmaak blijft noodzakelijk. Met een professioneel schoonmaakbedrijf als CSU bent u ervan verzekerd dat de reiniging uitstekend verloopt. Benieuwd naar de bedrijfsschoonmaak kosten en mogelijkheden voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Bedrijfsschoonmaak door heel Nederland

Of u nu op zoek bent naar bedrijfsschoonmaak in Amsterdam of een professional voor de schoonmaak van uw bedrijf in Maastricht, CSU ondersteunt u door heel Nederland. Wij beschikken over vestigingen verspreid door heel het land en verzorgen dagelijks de schoonmaak van duizenden overheidsinstellingen, zorginstanties en scholen. U bepaalt wat gedaan moet worden en wij bekijken samen met u wat ons aandeel daarbij kan zijn.

Meer dan bedrijfsschoonmaak alleen

Bij CSU staat u als klant voorop. Wij voeren de bedrijfsschoonmaak in Amsterdam of een andere stad volledig uit naar uw persoonlijke wensen. Bovendien verzorgen we de bedrijfsschoonmaak op ieder gewenst moment. Laat uw gewenste planning weten en wij passen ons volledig op u aan. CSU voert naast de reguliere bedrijfsschoonmaak ook specialistische reiniging uit, zoals glasbewassing, specialistisch vloeronderhouddieptereiniging, computerreiniging, gevelreiniging of graffitiverwijdering. Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor de reiniging van uw onderneming dat alert, klantgericht en met het oog op innovatieve technologieën aan het werk gaat? Vraag dan snel een offerte aan voor professionele bedrijfsschoonmaak.

Vraag een offerte op maat aan

Geen bedrijfspand is identiek en geen ondernemer gelijk. Daarom komen we graag bij u langs om samen met u uw wensen en verwachtingen over de bedrijfsschoonmaak te bespreken. Op basis van deze afspraak stellen wij een vrijblijvende offerte op maat op. Bent u benieuwd wat de bedrijfsschoonmaak kosten voor uw onderneming zijn? Vraag dan direct een offerte aan.

kantoor-2-x

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.