Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Bedrijfsschoonmaak

Je kantoor weerspiegelt de professionaliteit en betrouwbaarheid van jouw onderneming. Een opgeruimd, schoon en fris kantoorpand geeft het juiste visitekaartje af aan je cliënten. Bovendien zorgt een hygiënisch bedrijfspand voor meer werkgeluk en productiviteit onder je medewerkers. Stof, viezigheid en vuil slaan echter je dossierkast, machineruimte of bureau niet over. Wat voor onderneming je ook hebt, de bedrijfsschoonmaak blijft noodzakelijk. Met een professioneel schoonmaakbedrijf als CSU ben je ervan verzekerd dat de reiniging uitstekend verloopt. Benieuwd naar de bedrijfsschoonmaak kosten en mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Bedrijfsschoonmaak door heel Nederland

Of je nu op zoek bent naar bedrijfsschoonmaak in Amsterdam of een professional voor de schoonmaak van jouw bedrijf in Maastricht, CSU ondersteunt je door heel Nederland. Wij beschikken over vestigingen verspreid door heel het land en verzorgen dagelijks de schoonmaak van duizenden overheidsinstellingen, zorginstanties en scholen. Jij bepaalt wat gedaan moet worden en wij bekijken samen met jou wat ons aandeel daarbij kan zijn.

Meer dan bedrijfsschoonmaak alleen

Bij CSU staat jij als klant voorop. Wij voeren de bedrijfsschoonmaak in Amsterdam of een andere stad volledig uit naar jouw persoonlijke wensen. Bovendien verzorgen we de bedrijfsschoonmaak op ieder gewenst moment. Laat je gewenste planning weten en wij passen ons volledig op jou aan. CSU voert naast de reguliere bedrijfsschoonmaak ook specialistische reiniging uit, zoals glasbewassing, specialistisch vloeronderhouddieptereiniging, computerreiniging, gevelreiniging of graffitiverwijdering. Zoek je een schoonmaakbedrijf voor de reiniging van je onderneming dat alert, klantgericht en met het oog op innovatieve technologieën aan het werk gaat? Vraag dan snel een offerte aan voor professionele bedrijfsschoonmaak.

Vraag een offerte op maat aan

Geen bedrijfspand is identiek en geen ondernemer gelijk. Daarom komen we graag bij je langs om samen met je jouw wensen en verwachtingen over de bedrijfsschoonmaak te bespreken. Op basis van deze afspraak stellen wij een vrijblijvende offerte op maat op. Ben je benieuwd wat de bedrijfsschoonmaak kosten voor jouw onderneming zijn? Vraag dan direct een offerte aan.

kantoor-2-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.