Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Bedrijf schoonmaken


Uw bedrijfspand weerspiegelt uw betrouwbaarheid en professionaliteit. Uw potentiële klanten baseren hier een beeld op. Daarom is uw bedrijf schoonmaken erg belangrijk voor de juiste uitstraling. Voor de bedrijfsschoonmaak schakelt u een professioneel schoonmaakbedrijf in. Neem dan ook direct contact op met CSU. Wij stellen graag een vrijblijvende en persoonlijke offerte voor u op.

Bedrijf schoonmaken door heel Nederland

Of uw bedrijf nu in Groningen of in Zeeland gevestigd is, in Friesland of in Limburg, CSU maakt door heel Nederland schoon. Uw bedrijf schoonmaken is voor ons dagelijkse kost. CSU is scherp op schoon in het MKB. Ook hotels, zorg- en onderwijsinstellingen maken graag gebruik van onze diensten. U bepaalt uiteindelijk wat er gedaan moet worden en wij bekijken met u wat ons aandeel daarin kan zijn.

Periodiek en dagelijks schoonmaken van uw bedrijf

Dagelijkse schoonmaken van een bedrijf zal bij de ene organisatie meer noodzakelijk zijn dan bij de andere organisatie. Samen maken wij een inschatting wat het beste bij u past. Er zijn ook delen van een bedrijfspand die niet dagelijks schoongemaakt hoeven te worden. Denk hierbij aan de gevel en de ramen. Periodiek onderhoud is zeker mogelijk bij CSU. Wij verzorgen graag voor u dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Bedrijf schoonmaken door CSU? Vraag direct een offerte aan

U kiest toch ook voor een bedrijfsschoonmaak door een schoonmaakbedrijf met een persoonlijke aanpak en een vooruitstrevende werkwijze? In dat geval komen we graag met u in contact. We maken een afspraak om bij u langs te komen en te bespreken waar er behoefte aan is. Hierbij nemen wij een adviserende rol aan. Op basis van deze afspraak stellen wij vervolgens een vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

leo-polak-zorg-optie_001

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.