Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Bedrijf schoonmaken


Jouw bedrijfspand weerspiegelt je betrouwbaarheid en professionaliteit. Je potentiële klanten baseren hier een beeld op. Daarom is je bedrijf schoonmaken erg belangrijk voor de juiste uitstraling. Voor de bedrijfsschoonmaak schakel je een professioneel schoonmaakbedrijf in. Neem dan ook direct contact op met CSU. Wij stellen graag een vrijblijvende en persoonlijke offerte voor je op.

Bedrijf schoonmaken door heel Nederland

Of je bedrijf nu in Groningen of in Zeeland gevestigd is, in Friesland of in Limburg, CSU maakt door heel Nederland schoon. Jouw bedrijf schoonmaken is voor ons dagelijkse kost. CSU is Scherper, Slimmer, Schoner in het MKB. Ook hotels, zorg- en onderwijsinstellingen maken graag gebruik van onze diensten. Jij bepaalt uiteindelijk wat er gedaan moet worden en wij bekijken met je wat ons aandeel daarin kan zijn.

Periodiek en dagelijks schoonmaken van jouw bedrijf

Dagelijkse schoonmaken van een bedrijf zal bij de ene organisatie meer noodzakelijk zijn dan bij de andere organisatie. Samen maken wij een inschatting wat het beste bij je past. Er zijn ook delen van een bedrijfspand die niet dagelijks schoongemaakt hoeven te worden. Denk hierbij aan de gevel en de ramen. Periodiek onderhoud is zeker mogelijk bij CSU. Wij verzorgen graag voor je dieptereiniging, glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging of graffiti- en gevelreiniging.

Bedrijf schoonmaken door CSU? Vraag direct een offerte aan

Jij kiest toch ook voor een bedrijfsschoonmaak door een schoonmaakbedrijf met een persoonlijke aanpak en een vooruitstrevende werkwijze? In dat geval komen we graag met je in contact. We maken een afspraak om bij je langs te komen en te bespreken waar er behoefte aan is. Hierbij nemen wij een adviserende rol aan. Op basis van deze afspraak stellen wij vervolgens een vrijblijvende offerte op. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

leo-polak-zorg-optie_001

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.