Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Afvalwater zuiveren

Reiniging in de voedingsindustrie vormt een essentiële taak om het continue bedrijfsproces van producten met een hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. CSU is jouw partner voor zowel de dagelijkse als periodieke schoonmaak in de voedingsindustrie. Wij staan je graag terzijde bij de bedrijfsprocessen dankzij specialistische schoonmaak op bijvoorbeeld het gebied van afvalwater zuiveren. Van vleesverwerking en de aardappelindustrie tot kaas en koekfabrikanten: met maar liefst 50 jaar ervaring in specialistische schoonmaak is ons vaste team van getrainde schoonmakers bij een zeer uiteenlopende groep opdrachtgevers van dienst. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Hygiënische afvalwaterzuivering

Duurzaamheid en water vormen altijd al een belangrijk aandachtspunt binnen de voedingsmiddelenindustrie. Binnen de enorm gevarieerde industrie worden aanzienlijk grote hoeveelheden water gebruikt, die tot significante hoeveelheden afvalwater leiden. Vaak beschikt dit afvalwater over hoge concentraties organische stof. Naast stikstof, CZV en gesuspendeerde droge stof bevat dit water vaak ook oliën en vetten. Verschillende methodes van afvalwater zuiveren zorgen met name voor een lagere uitstoot aan fosfor en stikstof, lagere onderhouds- en operationele kosten en een betere slibontwatering door verminderde groei van bacteriën.

Vormen van afvalwater zuiveren

Binnen het industrieel afvalwater zuiveren kiezen grotere bedrijven vaak voor biologische waterzuivering. In dat geval vindt het afvalwater zuiveren plaats door bacteriën toe te voegen die organische materialen afbreken en degraderen. Ook een voorbehandeling met fijnzeven zorgt voor een betere manier van afvalwater zuiveren binnen je bedrijf. CSU gaat graag samen met je in gesprek om te kijken hoe het afvalwater zuiveren op de beste manier in jouw bedrijfsproces kan worden toegepast.

Ontvang een offerte voor afvalwater zuiveren

Zoek jij een professioneel schoonmaakbedrijf met ervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie? CSU staat voor je klaar met een persoonsgerichte aanpak en een hands-on-mentaliteit. Informeer snel naar onze diensten en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

food-schoonmaak-x

Contact

Wil je eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.