Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak op scholen

Een schone school creëert meer productiviteit, minder ziekteverzuim en optimaal werkgeluk. Iedere gebruiker komt graag naar een plek waar alles opgeruimd is en fris ruikt. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat schoonmaak op scholen uitvoert, zodat uw leerlingen en docenten met plezier naar school gaan? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Vraag meteen meer informatie aan via de website.

Schoonmaak op scholen voor een prettige leeromgeving

CSU beschikt over een jarenlange expertise op het gebied van schoonmaak op scholen. Basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, universiteiten en andere vormen van onderwijs vergen ieder een andere discipline voor effectieve reiniging. Onze enthousiaste schoonmakers hebben dan ook de juiste certificeringen om de gewenste schoonmaak op de scholen uit te voeren. Aan de hand van de nieuwste regelgeving en protocollen voeren wij de schoonmaak op scholen precies uit zoals u dat wilt. Onze schoonmaakproducten zijn duurzaam, hygiënisch en geschikt voor alle vormen van onderwijs.

Meer dan reguliere schoonmaak op scholen alleen

CSU gaat verder dan standaard schoonmaak op scholen alleen. Zo ondersteunen wij u ook bij de specialistische reiniging, zoals bij glasbewassingdieptereiniging, computerreiniging, gevel- en graffitireiniging en specialistisch vloeronderhoud. Ook geven wij u graag advies over het onderhoud of de luchtkwaliteit op scholen. Wij beschikken over vestigingen in heel Nederland, waardoor wij de schoonmaak op scholen in elke regio van het land kunnen uitvoeren.

Vraag een offerte op maat aan voor schoonmaak op scholen

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak op scholen dat met u meedenkt? CSU is dan uw perfecte schoonmaakpartner. Wij zijn alert, servicegericht en hebben oog voor technologische en duurzame innovatie. Benieuwd naar de kosten voor de schoonmaak op uw school? Vraag meteen een offerte op maat aan via de website voor persoonlijk advies.

onderwijs-tafels-x (1)

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.