Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
Schoonmaak in diverse branches - CSU

Onze gastvrije schoonmaakmedewerkers zorgen dat elke reis begint op een schone luchthaven. Maar we doen nog veel meer. Ontdek onze services.

Schoonmaak luchthavens

Voor- en napret van een fijne vakantie. Of de start van een succesvolle zakenreis. Ze beginnen voor reizigers op de luchthaven. Onze schoonmaakmedewerkers begrijpen dat nette terminals en lounges reizigers een extra goed gevoel geven. Net zoals een schone werkplek het plezier van het luchthavenpersoneel vergroot. Van het kantoor tot de hangar. Met meer dan 35 jaar ervaring weten we precies hoe we de schoonmaak in de drukte van de luchthaven slim en effectief aanvliegen. Een prettige reiservaring: daar doen wij het voor.

Schoonmaak en hospitality: een gevleugelde combinatie

Gastvrij en vriendelijk omgaan met reizigers, medewerkers en bezoekers. Onze goed getrainde mensen vinden dat heel gewoon. Dankzij hun opleiding, gericht op werken op een vliegveld, weten zij de reizigers gastvrij de weg te wijzen en hun vragen te beantwoorden. Wat we ook normaal vinden, is meer service bieden op luchthavens. Zo kunnen onze servicemedewerkers, host of hostess taken op zich nemen. Wel zo gemakkelijk. Of schakel ons in voor specialistisch en duurzaam vloeronderhoud of specialistische glasbewassing.

Duurzaam en slim schoonmaken met Intellibot
SChoonmaak luchthavens sanitair csu


CSU contact