Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
schoonmaak theater en bioscoop csu

Echt genieten in een theater of bioscoop doe je pas in een schone, gezonde omgeving. Ontdek de schoonmaakoplossingen van CSU.

Schoonmaak theaters en bioscopen

In het theater of de bioscoop draait het om de beleving. Niet alleen tijdens de voorstelling of film, maar ook ervoor en erna. Onze schoonmaakmedewerkers zorgen voor een optimale beleving in jouw theater of bioscoop. Hoe? Door te zorgen voor een omgeving waar bezoekers zich prettig voelen. Waar het schoon is, waar het lekker ruikt en waar er vriendelijk naar ze gelachen wordt. Wij zijn pas tevreden als jouw bezoekers van A tot Z kunnen genieten.

Schoon en gastvrij

Een omgeving waar bezoekers zich prettig voelen, dat draait niet alleen om schoon. Een vriendelijke lach en een open houding is minstens zo belangrijk. Zeker van onze schoonmaakmedewerkers. We beseffen dat zij onderdeel zijn van de totaalbeleving van jouw gasten. En dat de kleinste dingen het verschil kunnen maken. Zoals een hartelijke begroeting, maar ook een stille stofzuiger of geurbeleving. Samen leggen we jouw bezoekers in de watten.


CSU contact