Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
Het beste schoonmaakidee_desktop

De beste ideeën komen van de beste schoonmakers!

Een goed idee ontstaat door samen slimmer te zijn. Daarom nodigen wij jou uit om actief mee te denken. Want jij voelt en ervaart hoe we de wereld van jou, je collega’s of onze klanten een beetje mooier kunnen maken. Jouw ogen, denkkracht en ervaring helpen ons het verschil te maken.

Heb jij hét idee waardoor het schoonmaakwerk van jou en je collega’s fijner, leuker, makkelijker, duurzamer en/of beter wordt? Doe dan mee aan onze interne innovatiewedstrijd! Stuur jouw vernieuwende idee uiterlijk 6 oktober in via onderstaand formulier en maak kans op € 1.000,- !

Dit najaar maken we de top-8 van alle ideeën bekend. Die strijden dan om de titel het Beste Schoonmaakidee. Met leveranciers gaan we bekijken hoe we het winnende idee uit kunnen voeren, zodat jij en jouw collega’s hiermee kunnen werken.

Inspiratie nodig?

Collega’s kwamen in voorgaande jaren al met geluiddempende foamwieltjes, instructievideo’s van alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden en een microvezeldoek die verkleurt.

In deze video vertelt Brigitte over haar deelname aan de wedstrijd.

Zo deel je jouw idee

In het formulier leg je kort uit wat je idee precies is (dit kan ook met een video of afbeelding) en waarom het volgens jou het beste idee is. Het inzenden van je idee mag je ook door je leidinggevende laten doen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 25 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deelname aan deze wedstrijd is voorbehouden aan medewerkers van CSU. CSU behoudt zich het recht om bij onvoldoende inschrijvingen geen enkel idee tot uitvoering te brengen.