Home > Sectoren > Zorg > Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Schoonmaak voor ziekenhuizen met oog voor uw gasten

U wilt patiënten een schone en veilige omgeving bieden. Voor de schoonmaak van ziekhuizen is het noodzakelijk om te weten wat hygiëne en gastvrijheid betekent voor deze omgeving. Schoonmaak van bepaalde processen hebben een specifieke reiniging nodig. Het intensieve en uiteenlopende gebruik van uw gebouw vereist een efficiënte en specialistische aanpak. Wij begrijpen dat schoonmaak het primaire proces raakt. Dus bieden wij maatwerk met gekwalificeerde mensen.

Onze brede ervaring in de zorg en kennis van geldende protocollen zijn van toegevoegde waarde. De beleving van een ziekenhuisbezoek wordt steeds belangrijker. We handelen naar dat toenemende belang van gastvrijheid binnen ziekenhuizen. Gedurende de schoonmaak in het ziekenhuis merken we het verschil bij de patiënten; zij waarderen een glimlach of een vriendelijke begroeting en de schoonmaakmedewerkers van CSU begrijpen dat.

In specialistische ruimtes waar steriliteit centraal staat, zoals een intensive care of operatiekamer, is een andere aanpak van schoonmaken vereist. Dan biedt de ervaring en kennis van CSU op het gebied van cleanroomschoonmaak uitkomst.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan