Home > Sectoren > Zorg > Ziekenhuizen

Ziekenhuizen

Schoonmaak van ziekenhuizen met oog voor uw patiënten

U wilt patiënten een schone en veilige omgeving bieden. Voor de schoonmaak van ziekenhuizen is het noodzakelijk om te weten wat hygiëne en gastvrijheid betekent voor deze omgeving, vooral nu. De schoonmaak van ziekenhuizen gaat ook door tijdens de coronacrisis.

Schoonmaak van bepaalde processen vraagt om een specifieke reiniging. Het intensieve en uiteenlopende gebruik van uw gebouw vereist een efficiënte en specialistische aanpak. Wij begrijpen dat schoonmaak het primaire proces raakt. Dus bieden wij maatwerk met gekwalificeerde schoonmaakmedewerkers. 

Onze brede ervaring in de zorg en kennis van geldende protocollen zijn daarbij van toegevoegde waarde. De beleving van een ziekenhuisbezoek wordt steeds belangrijker. We handelen naar dat toenemende belang van gastvrijheid binnen ziekenhuizen. Gedurende de schoonmaak in het ziekenhuis merken we het verschil bij de patiënten; zij waarderen een glimlach of een vriendelijke begroeting en de schoonmaakmedewerkers van CSU begrijpen dat.

In specialistische ruimtes waar steriliteit centraal staat, zoals een intensive care (IC) of operatiekamer (OK), is een andere aanpak van schoonmaken vereist. Dan komt de ervaring en kennis van CSU op het gebied van cleanroomschoonmaak goed van pas. Met oog voor detail, de patiënten en medewerkers zijn wij scherp op schoon met een schoon ziekenhuis als eindresultaat.

  

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 


Wilt u meer weten?

Dat kan natuurlijk! Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-30361580 / zorg@csu.nl.