Home > Sectoren > Zorg > Verpleeg- en verzorgingshuizen

Verpleeg- en verzorgingshuizen

Zoekt u een schoonmaakbedrijf dat helpt bij de schoonmaak van verzorgingshuizen, verpleeghuizen, bejaardentehuizen of zorginstellingen? CSU is de nummer 1 in schoonmaak (onderzoek MT500) als het gaat om een bejaardentehuis, verpleeghuis of andere zorginstelling. Nederland vergrijst en de verzorgings-, bejaarden- en verpleeghuizen bieden zorg en hulp aan wie dat thuis niet meer kan krijgen. Een schone, hygiënische leefomgeving is hierbij een vanzelfsprekendheid. CSU ontzorgt met scherpe schoonmaakdienstverlening volgens het hygiëne protocol. Wilt u meer inlichtingen over onze services op het terrein van schoonmaak verzorgingstehuis, verpleeghuis of zorginstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies of ontvang een offerte op maat.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan


Professionele schoonmaak verzorgingshuizen door heel Nederland

De bewoners van een zorginstelling wonen hier vaak voor een langere tijd. Vooral als het gaat om ouderen is een schone, goede woon- en leefomgeving van essentieel belang. Schoonmaak verzorgingshuizen is hierbij een belangrijk onderdeel. Of de schoonmaak in de zorg nu iedere dag, week of maand plaatsvindt, het comfort van de bewoners en de hygiëne hangen er nauw mee samen. CSU beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van hygiene verzorgingshuis met opdrachtgevers in heel Nederland. 

Schoonmaak verzorgingshuizen met een persoonlijke aanpak

Onze schoonmakers hebben ervaring met de schoonmaak van zorginstellingen voor diverse doelgroepen. Van dementie tot revalidatie en van ouderen tot mensen die psychische hulp behoeven. Naast reguliere schoonmaak verpleeghuis biedt CSU diensten aan rondom en aan het bed. Bij ons staat service, klantgerichtheid en gastheerschap voorop. Wij denken proactief mee over verbeteringen en hebben altijd een oog op innovatieve technieken die de schoonmaak nog efficiënter maken.

Ontvang een offerte voor schoonmaak verzorgingshuizen

U zoekt een ervaren schoonmaakbedrijf, dat scherp is op schoon en met een persoonlijke plan van aanpak werkt? Wij gaan graag met u in gesprek over uw voorkeuren, zodat wij een persoonlijk schoonmaakplan voor u kunnen opstellen. Neem direct contact op voor een persoonlijk advies.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan


Wilt u meer weten?

Dat kan natuurlijk! Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt u graag verder.
Bel of mail naar 06-30361580 / zorg@csu.nl