Home > Sectoren > Hotels > Kwaliteit

Kwaliteit

In onze dienstverlening streven we net als u naar ultieme gastbeleving. Periodieke en onaangekondigde controles dragen bij aan de hoge standaard die u van CSU Hotel Services mag verwachten op het gebied van kwaliteit, service en garantie. Ook aan de menselijke component hechten we veel waarde. De vriendelijke, deskundige en servicegerichte uitstraling van onze medewerkers bepaalt immers mede hoe de kwaliteit van de dienstverlening wordt ervaren. Uw gast staat dus altijd centraal. U maakt tenslotte maar één keer een eerste indruk!

 

Uitgebreid kwaliteitmeetsysteem

CSU Hotel Services meet met een passende frequentie de beleving van uw gasten. We beschikken over een op maat gesneden kwaliteitmeetsysteem dat afspraken controleerbaar maakt en het kwaliteitsniveau borgt. Ook werken we met een app die de beleving van gasten op een laagdrempelige manier registreert. Met de uitkomsten van deze metingen blijven we onze – en daarmee uw – werk en uitstraling continu verbeteren.

Voor u is dit een enorme kans! Steeds vaker delen gasten hun ervaringen op boekingwebsites en social media. Door klantbeleving maximaal te managen worden tevreden gasten ook enthousiaste ambassadeurs. Zo laat u – in samenwerking met CSU Hotel Services – zien dat uw hotel een gastvrije, comfortabele en ontspannen locatie is.