Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.
CSU en overname Veldhuis Schoonmaakbedrijf

Overname Veldhuis Schoonmaakbedrijf


Beste geïnteresseerde in Veldhuis Schoonmaakbedrijf,

Op 23 mei 2022 heeft schoonmaakbedrijf CSU de schoonmaakactiviteiten van Veldhuis Schoonmaakbedrijf B.V. uit Hengelo overgenomen. Alle 75 medewerkers traden in dienst bij CSU.

Sinds de start in 1969 groeide het Twents familiebedrijf Veldhuis Schoonmaak uit tot een brede aanbieder van schoonmaakdiensten. De huidige directie miste echter een opvolger. Met CSU heeft Veldhuis Schoonmaak een gerenommeerde en gerespecteerde marktpartij met landelijke dekking gevonden. Daarnaast heeft CSU ruime ervaring in overnametrajecten en is er sprake van goede borging en toekomstperspectief voor medewerkers en klanten. CSU integreert de activiteiten in zijn huidige organisatiestructuur. De overname sluit goed aan bij CSU’s ambitie om zijn marktpositie als landelijke schoonmaakspecialist te versterken.

Familiebedrijf

CSU is een familiebedrijf dat sinds 1968 landelijk actief is in schoonmaak en vestigingen heeft in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Den Haag, Houten en Barendrecht. Bij CSU werken 15.000 medewerkers en het behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU heeft ruime ervaring in uw branche en staat bekend als een kwaliteitsbedrijf waar de klant centraal staat. CSU investeert in digitalisering en innovatie en de persoonlijke, klantgerichte benadering heeft de hoogste prioriteit.

Meer informatie?

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de vestiging van CSU in Apeldoorn via telefoon 055 599 5955 of noordoost@csu.nl.