Home > Over CSU > Fris in je werk > Loopbaan & Mobiliteit

Loopbaan & Mobiliteit

Participatie

Een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid van CSU: de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer dan elf procent van ons personeelsbestand bestaat al uit medewerkers met een social return-indicatie (SROI). Sinds de eerste PSO-certificering in september 2015 laten we zien actief bij te dragen aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Vanaf september 2021 namen wij het keurmerk opnieuw in ontvangst, gecertificeerd voor trede 2. Meer informatie: www.pso-nederland.nl

Interne mobiliteit

Een organisatie presteert optimaal als elke medewerker op de juiste plaats staat opgesteld. Dat kan betekenen dat sommige medewerkers meer ambities hebben dan het werk wat ze op dat moment uitvoeren. Bij CSU peilen we deze wensen en behoeften. Daarmee zorgen we ervoor dat medewerkers zich prettig voelen in hun baan: nu en in de toekomst.

Talentontwikkeling

Medewerkers ontwikkelen staat bij CSU hoog in het vaandel. Daarom hebben we oog voor de talenten en kwaliteiten van medewerkers. Zo kunnen we gericht sturen als we zien dat een medewerker meer kan en meer wil.

E-assessment

Inzicht in mensen vergroot de mogelijkheid om hen optimaal te begeleiden in hun loopbaan. Daarbij kan met een assessment een goed hulpmiddel zijn. CSU past zo’n test op een eigentijdse manier toe: online. Zo krijgen we een duidelijk en efficiënt inzicht in persoonlijkheidskenmerken, drijfveren, ontwikkelpunten en ambities. De uitkomst is een opstap richting een passende baan, nu en in de toekomst.