Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Warm hart voor Oekraïne

warm-hart-voor-oekraïne

De inval in Oekraïne heeft ons geschokt en houdt ons allen al weken bezig. De impact op de wereld is ongekend. De beelden die we zien zijn hartverscheurend. Ons medeleven gaat uit naar iedereen die hierdoor persoonlijk wordt geraakt. Hulp is van levensbelang voor alle slachtoffers van dit conflict, dat enorme impact heeft.

Om onze steun te laten blijken, droegen we met een donatie bij aan de nationale inzamelingsactie van Giro555. Ook zijn verschillende initiatieven opgestart om Oekraïners op diverse plekken in Nederland een veilig en warm welkom te geven. Door ze onderdak te bieden of een eerste werkplek, daar dragen we graag een steentje aan bij. In deze onzekere tijd moeten we juist de mooie dingen in ons leven blijven zien en is bijdragen aan de menselijkheid belangrijker dan ooit.

Ons hart is dan ook bij alle collega’s, klanten, cliënten en relaties met familie, vrienden of kennissen die directe of indirecte negatieve gevolgen ondervinden. Voor wie dit grote zorgen met zich meebrengt. Met collega’s waarvan dit bekend is, namen we al persoonlijk contact op. Als zij of andere dierbaren over de situatie willen praten, staat de leidinggevende klaar. Indien zij door de gevolgen van het conflict psychische of mentale klachten ondervinden, ondersteunen we hen met professionele hulp. Men kan daarvoor gratis en anoniem bellen met onze samenwerkingspartner PSION via: 088 03 22 471.

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen in Oekraïne op de voet volgen en ondersteunen we onze Oekraïense medewerkers extra waar mogelijk. Laten we hopen dat er snel een einde komt aan het conflict en het menselijk leed wordt gestopt.