Home > Nieuws > Twin Peaks Hospitality kiest CSU als nieuwe schoonmaakpartner

Twin Peaks Hospitality kiest CSU als nieuwe schoonmaakpartner

Woensdag 03 Mei 2017

Vanaf februari verzorgt CSU het schoonmaakonderhoud voor Hotel Beaumont en Hotel The Dutch in Maastricht. Twin Peaks Hospitality, het familiebedrijf achter deze hotels, en CSU zijn een meerjarige samenwerking aangegaan.  

De optimale kwaliteit- en servicebeleving die CSU biedt, is voor eigenaren Christophe en Jean-Marc Beaumont beweegreden om samen te werken. Het contract omvat de schoonmaak van kamers en de verzorging van linnen. 

Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in de trendy buurt Wyck. De stijlvolle kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn modern met behoud van het karakter van het pand. Beaumont staat voor klassieke allure gecombineerd met comfort, service en gastvrijheid. Het lifestyle hotel The Dutch telt 49 kamers en ligt in dezelfde wijk als Beaumont. Elke kamer is individueel ontworpen en beschikt over moderne faciliteiten. Christophe Beaumont: “Wij waren direct overtuigd van CSU als meest geschikte schoonmaakpartner, met name vanwege het personeelsbeleid, de trainingsprogramma’s en de begeleiding die CSU biedt aan zijn medewerkers. Dankzij hun kennis over hospitality verwachten wij dat het team van CSU in staat is om ons op schoonmaakgebied volledig te ontzorgen.”

Meer informatie
Woordvoerder
Erwin Vos

Manager Marketing & Communicatie
Erwin.Vos@csu.nl
06 13227833

Nieuwsbrief

Altijd scherp op het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van CSU.