Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Twee finalisten bij Golden Service Awards

ing-team-gsa

Trots, dat zijn we. En niet zo’n beetje ook. CSU staat twee keer in de finale van de Golden Service Award, dé schoonmaakprijs van het jaar. En dit zijn onze kanjers:

Wie: David Marfo
Genomineerd voor: Schoonmaker van het Jaar
Werkt bij: ING Cedar

Hij is pas 21 jaar, maar weet precies hoe alles werkt. Omdat hij graag leert én een doorzetter is. Fouten, daar houdt hij niet van. David zoekt altijd naar oplossingen. Hij denkt met je mee en zelfs verder. En dan loopt hij ook nog met een grote glimlach rond. Elke dag. Zelfs meerdere objectleiders wilden hem in hun team. Dat zegt genoeg, toch? 

David: ‘Ik ben heel blij met mijn nominatie! Want ik doe dit werk met mijn hart. Wat ik het leukste vind? Een complimentje krijgen: ‘Het ziet er weer mooi uit, David!’. Ook word ik blij van al die mensen die ik elke dag ontmoet. Ik ben drie jaar geleden van Ghana naar Nederland gekomen. Sindsdien heb ik zoveel geleerd. De Nederlandse taal, maar ook hoe ik goed moet schoonmaken. Met de schrobzuigmachine bijvoorbeeld. Daar werk ik graag mee. Ik houd namelijk van elektronica. Mijn werk maakt me echt vrolijk en dat zien mensen ook. Ik lach het liefst de hele dag.’

Bekijk hier het nominatiefilmpje.

Wie: Team Langeland
Genomineerd voor: Schoonmaakteam van het Jaar
Werkt bij: Langeland Ziekenhuis te Zoetermeer

Team Langeland heeft alles over voor het ziekenhuis. En voor elkaar. Ze helpen elkaar, vallen in. En moet er extra gewerkt geworden? Geen punt. De schoonmaak gaat door. Altijd. Daar zorgen ze voor. Zeker tijdens de piek in de coronacrisis. In deze heftige tijd zetten gewoon ze nóg een stap extra.  

Caner Sahin (leidinggevende): ‘We zijn hartstikke blij met deze nominatie. Eigenlijk hadden we het niet eens verwacht! Maar dit is écht een team, de betrokkenheid is enorm. Stel, er moet deze week extra gewerkt worden. Ik hoef het bijna niet eens te vragen… Collega’s melden zich vanzelf. En is er ergens een verstoring? Het wordt meteen gemeld of opgepakt. Ook al werkt die collega op een andere afdeling. Ook in deze coronatijd staan ze er, al was het best spannend in het begin. Vaak moeten we met spoed een kamer schoonmaken, omdat er een coronapatiënt onderweg is. Collega’s gaan dan meteen keihard aan de slag. We krijgen ook veel waardering van artsen en de verpleging. Dat maakt dit werk nog waardevoller.’

Bekijk hier het nominatiefilmpje.

Kijk mee!

In een live-uitzending op donderdag 3 december worden de winnaars van de Golden Service Awards bekendgemaakt. In elke categorie, zijnde Schoonmaker, Schoonmaakteam, Glazenwasser en Leidinggevende van het Jaar 2020, zijn vijf finalisten in de running.

Meld je via www.goldenserviceawards.nl/aanmelden aan voor de uitzending op donderdag van 16.00 tot 17.00 uur en kijk mee wie de winnaar wordt!

Over de Golden Service Awards

De GSA hebben een helder doel: een stevige bijdrage leveren aan de kwaliteit en imago van de schoonmaaksector. Werken aan het belang en het bevorderen van de zichtbaarheid en uitstraling, als onafhankelijk en kwalitatief sterk platform. Met dank aan de ambassadeurs die achter de Golden Service Awards staan. Dat zijn Numatic, Katrin, ICS Groep, SMB Willems, CSU, Gom, OSB en EW Facility Services. Zij maken deze verkiezing mede mogelijk. Zie voor meer informatie www.goldenserviceawards.nl 

team-langeland-ziekenhuis-1b-gsa (1)